Yaşam:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
'Neco' yakalattı!

Ahmet ÜNSAL / MANİSA (AHT)

Manisa'da çarptığı yayanın ölümüne neden olan ve kaçan sürücü, olaydan 2,5 yıl sonra kamyonun önündeki "Neco" yazısından yakalandı. Necmettin T. adlı zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Manisa'da 21 Ekim 2009 tarihinde Mimar Sinan Bulvarı Otogar önünde karşıdan karşıya geçerken bir kamyonun çarptığı yaya Osman Gökmen (41) olay yerinde hayatını kaybetti. Gökmen'e çarpan ve İzmir istikametine giden kamyon sürücüsü ise olay yerinden kaçtı. Gökmen'in ölümünün ardından inceleme başlatan Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Gökmen'e çarparak kaçan kamyonu MOBESE görüntüsünden tespit etti. Ancak kaza gece karanlığında meydana geldiği için kamyonun plakası tespit edilemedi. Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin MOBESE kayıtlarından ulaştığı tek detay kamyonunun önündeki ?Neco' yazısı oldu.

?Neco' yazısından yola çıkan Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı bir çalışma başlattı. Kazanın olduğu gün İstanbul'dan Ege Bölgesi'ne gelen bütün kamyonlar incelendi ancak bir sonuç alınamadı. Polis, İzmir'in Menemen, Kemalpaşa, Menderes, Aliağa ilçeleri ile Balıkesir ve Manisa'nın Turgutlu ilçesindeki Kamyoncular Kooperatifi'ne, üzerinde ?Neco' yazılı kamyon resmini göstererek araştırmasını sürdürdü. Bir kamyon şoförünün, ?bu kamyon Necmettin T.'nin (31) kamyonuna benziyor' demesi üzerine Necmettin T.'yi takibe aldı. Manisa Emniyet müdürlüğü ekipleri daha sonra yaptığı operasyonda Necmettin T.'yi İzmir'in Bergama ilçesinde gözaltına aldı.

Emniyet'teki ifadesinin ardından Manisa Devlet Hastanesi'ne getirilerek sağlık kontrolünden geçirilen Necmettin T., daha sonra çıkarıldığı mahkeme tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Trafik Kazası: 2 Yaralı
Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Haberi Oku