Yaşam:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Mahkeme kararına silahlı öfke

Adapazarı'nda kardeşinin 16 yıl hapis cezası almasına öfkelenen 29 yaşındaki Sinan Taşdemir kentin en hareketli Çark Caddesi'nde 2 katlı işhanının üzerine çıkarak tabanca ile havaya ateş etti. Mahkemenin verdiği karara tepki gösteren 29 yaşındaki Sinan Taşdemir polisler tarafından 10 dakika süren ikna sonrasında silahını beline koyarak teslim oldu.

Bu akşam saat 18.30 sıralarında Çark Caddesi'nde bulunan bir işhanının çatısına çıkan Sinan Taşdemir, halkın yoğun olduğu bir saatte ard arda havaya ateş açtı. Caddede panik yaratan olay sonrasında polis çevre güvenliği alarak yolu kapattı. Bu sırada elinde silah ile polislere "Mahkemeye gittim. Beni dinlemeden kovdular. 16 yıl hapis cezası verdiler" diye bağıran Sinan Taşdemir zaman zaman elindeki silahı aşağı da doğrulttu.

Polislerin 10 dakika süren çabası sonucu ikna olan ve beline silahı koyan Taşdemir teslim oldu. Halkın öfkelenmesi nedeniyle şüpheliyi polisler işhanının arka kapısından kaçırdı.

Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan gencin kardeşi Barış Taşdemir'in bugün Sakarya 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde avukat Memduh Turan'ın tabanca ile vurulması ile ilgili olarak karar duruşmasında 16 yıl hapis cezası aldığı belirlendi. Bu arada polisin gözaltına aldığı Sinan Taşdemir'in kelepceleden götürmesi de dikkatlerden kaçmadı.

 

DHA

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Trafik Kazası: 2 Yaralı
Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Haberi Oku