Yaşam:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Küfür cinayetine müebbet istemi

Neşet KARADAĞ/ ADANA (AHT)

Aycan, "Bana küfür edince öldürdüm" dedi. İzmir'de bir şirkete ait yer kablo döşeme işinde çalışan Umut Yardım kısa süre önce Adana'ya döndü.

İddiaya göre, alkollü olarak 14 Mart'ta Denizli Mahallesi'ndeki evine giderken kızıl anlamına gelen 'Soro' lakaplı 23 yaşındaki Serkan Aycan'a küfretti. Küfür sesi üzerine dışarı çıkan Aycan tüfekle Yardım'ı vurarak öldürdü. Olaydan sonra yakalanıp tutuklanan katil zanlısı Aycan ve kendisine yardımcı olan Ergün Daş (19) tutuklandı. Aycan'ın 24 yaşındaki ağabeyi Serdar, 27 yaşındaki Hamit Ütün ve 25 yaşındaki Ercan Aydemir ise serbest bırakıldı.

DAVA AÇILDI
Küfür cinayeti ile ilgili soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı, sanıklar hakkında Adana 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde dava açtı. Savcı, katil zanlısı Aycan'ın müebbet, diğer 4 sanığın da 15'er yıl hapis cezası ile cezalandırılmalarını istedi.

'BEN ÖLDÜRDÜM'
Önümüzdeki günlerde yargılanmaya başlayacak olan Serkan Aycan, tutuklandığı nöbetçi mahkemedeki ifadesinde, cinayeti kendisinin işlediğini itiraf ederek, "Evde otururken sokağımıza gelen bir grup bizlere küfür edip ateş etti. Biz de ?ne oluyor' diye bakmak için dışarı çıktık.Bana küfür edince ateş edip öldürdüm. Umut daha önce bana hırsızlık yapma teklifinde bulunmuş, ben kabul etmemiştim. Bu yüzden bana küfür etmiş olabilir" dediği belirtildi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Trafik Kazası: 2 Yaralı
Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Haberi Oku