Yaşam:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Kavgayı ayırmak isterken canından oldu

Olay D-100 Karayolu üzerindeki Kartal Köprüsü'nün altında yaşandı. İddialara göre barda çalışan Yeşim S., (30) kendisini ziyarete gelen arkadaşları İsmail A., (46) ve Kadir T. ile (38) birlikte dün sabah 04.30 sıralarında söz konusu iş yerinden ayrıldı. İsmail A., otomobilini almak için otoparka gitti.

İsmail A.'nın gecikmesine öfkelenen Yeşim S. yol kenarında bekleyen Erdal Y.'nin (28) kullandığı korsan taksiye binerek uzaklaştı. Taksi ile yola devam ettiği sırada Yeşim S.'ye arkadaşı İsmail A. telefon açarak taksiden inmesini istedi. Telefon konuşmaları sırasında aralarında tartışma çıktı. Tartışmadan sonra İsmail A. ve yanındaki Kadir T. korsan taksiyi takip etmeye başladı. Kısa bir süre sonra D-100 Karayolu'nda Kartal Köprüsü altında korsan taksinin önünü kesen İsmail A. Yeşim S. ile tartıştı.

Tartışmanın büyümesi üzerine, korsan taksi şoförü Erdal Y. de araya girdi. Bu kez İsmail A. ile taksi sürücüsü arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında bıçağını kullanan İsmail A., Erdal Y.'yi sağ bacağından, yanındaki Hakan S.'yi de kolundan yaraladı. Erdal Y., aldığı bıçak darbesi sebebiyle olay yerinde hayatını kaybetti. Hakan S.'nin ise durumunun iyi olduğu belirtildi.

Olaydan sonra kaçan zanlılar İsmail A., ve Kadir T., dün akşam polisler tarafından yakalandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'nde ifadeleri tamamlanan zanlılar, Kartal Adliyesi'ne sevk edildi.

Olay sırasında alkollü olduğu iddia edilen İsmail A.'nın emniyetteki ifadesinde, "Bıçağımı korkutmak amacıyla çıkarmıştım. Öldürmek niyetim yoktu." dediği öğrenildi.

 

CHA

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Trafik Kazası: 2 Yaralı
Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Haberi Oku