Yaşam:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Kaldırımda 2 saat kitap okudular

Bir dershane tarafından düzenlenen etkinlik çerçevesinde Ofis semtindeki Ekinciler Caddesi'nde kaldırıma sıra halinde konulan sandalyelere oturan 80 öğrenci, 2 saat boyunca kitap okudu. Etkinliğin başladığı noktada ''Kitap okuyorum sessiz olun'' dövizleri yerleştirilirken, vatandaşlar etrafta toplanmadan ve kitap okuyanları rahatsız etmemeye çalışarak kaldırımdan geçtiler.

Etkinliği düzenleyen dershanenin sahibi Server Vural, yaptığı açıklamada, Diyarbakır'da ''Meydanda kitap okuyorum, kitap okumayanlara meydan okuyorum'' adıyla ilkini gerçekleştirdikleri bu çalışmayla vatandaşlarda kitap okuma konusunda duyarlılık yaratmayı amaçladıklarını söyledi.

Vural, ''Bu etkinlikler önümüzdeki yıllarda da devam edecek. İnsanlarımızın aydınlanması için üzerimize düşen görevi yapmaya çalışacağız'' dedi.

İki saat süren etkinliğin ardından kitap okuyan öğrencilere teşekkür belgesi verildi. Etkinlik konusunda kolaylık sağladıkları için de İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğünde görevli Emniyet Amiri Metin Koç'a bir plaket takdim edildi.

 

AA

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Trafik Kazası: 2 Yaralı
Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Haberi Oku