Yaşam:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Gizli yeraltı tankına baskın!

Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, istihbarat çalışmalarının ardından, Bala'da Ankara-Adana E-90 Karayolu'nun 88. kilometresindeki bir akaryakıt istasyonunda kaçak akaryakıt satıldığını tespit etti.

Bala Cumhuriyet Savcılığı'nın izniyle istasyonu izlemeye alan jandarma ekipleri, iki tankerden istasyonun arkasındaki gizli yeraltı tankına akaryakıt boşaltıldığını belirledi.

İstasyona operasyon düzenleyen ekipler, K.Y. yönetimindeki tankerde 25 bin 800, H.T'nin kullandığı tankerde 20 bin 887 ve gizli yeraltı tankında ise 2 bin 500 litre akaryakıt ele geçirdi.

Ele geçirilen toplam 49 bin 187 litre kaçak akaryakıttan alınan numunelerin ulusal marker ölçümlerinden olumsuz sonuç alındı.

Jandarma ekipleri, savcılığın talimatıyla 2 tanker, gizli yeraltı tankı ile 49 bin 187 litre kaçak akaryakıtı, Ankara İl Özel İdaresi yetkililerine teslim edilmek üzere muhafaza altına aldı.

Akaryakıt işletmesinin yöneticileri L.D. ve H.F. ile tanker şoförleri K.Y. ve H.T, Petrol Piyasası Kanunun'a muhalefet suçundan işlem yapılmak üzere gözaltına alındı.

 

AA

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Trafik Kazası: 2 Yaralı
Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Haberi Oku