Yaşam:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Enişteden maskeli gasp!

Edinilen bilgiye göre olay, dün saat 16.30 sıralarında Yenice Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre S.A. isimli kız kardeşini ziyarete gidip bir süre oturduktan sonra evden ayrılan M.T.'nin kocası M.T., bir müddet sonra kafasına külotlu çorap geçirip S.A.'nın evine girdi. M.T., ellerini ve ayaklarını bağlayıp etkisiz hale getirdiği S.A.'nın üstünde bulunan 3 adet altın yüzük, 1 çift küpe ve Frenk bağını alarak kaçtı.

İplerden güçlükle kurtulan S.A., polis ekiplerine durumu bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen ekipler, S.A.'nın ifadesini alarak eşkal üzerinde yoğunlaştı. Aldığı eşkalden tam olarak tatmin olmayan Şanlıurfa Asayiş Cinayet Büro Amirliği ekipleri, eve son gelen kişiler hakkında bilgi aldı.

Eve en son S.A.'nın kız kardeşi M.T.'nin geldiğini öğrenen polis ekipleri, kadının evine gitti. Kadının şüpheli ve tedirgin hareketlerinden şüphelenen ekipler, eşini sordu. Kadının eşinin nerede olduğunu bilmediğini söylemesi üzerine polis ekipleri evin yakınında pusuya yattı. Zanlı M.T.'nin geldiğini gören polis ekipleri, aldıkları izin kararı ile eve baskın düzenledi. Evde yapılan aramada, koltuk altında gasp edilmiş altınlar ve olayın yaşandığı anda zanlının taktığı maske ile giydiği kıyafetler bulundu.

Şanlıurfa Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınan şahıslar, ifadeleri alındıktan sonra 'gasp, hırsızlık ve polisi aldatma' suçlarından savcılığa sevk edildi. Gasp edilen altınlar ise S.A.'ya verilmek üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Cinayet Büro Amirliğinde ifadesi alınan zanlı M.T., "3 gün önce borçlarımdan dolayı evimin elektriği kesildi. Maddi sıkıntılarım vardı. Baldızım S.A.'nın altınları olduğunu biliyordum. Eşimi S.A.'nın evine misafirliğe gönderdim. Ben de takip ettim. Evin yakınında 2 saat bekledim. Baldızım S.A.'nın eşiyle karımın evden ayrıldığını gördüm. Yalnız olduğundan emin olunca eve girip altınları gasp ettim. Pişmanım" dedi.

Olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

 

İHA

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Trafik Kazası: 2 Yaralı
Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Haberi Oku