Yaşam:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Bu kadarına da pes!

Muharrem ÇAĞLAR-AHT

İstanbul Esenler'de bir depoyu güpegündüz soyan hırsızlara kimse "Siz ne yapıyorsunuz?" diye sormadı. Önce kamyonetle depoyu soymaya gelen hırsızlar, ikinci turda bir kamyon getirip yaklaşık 1 milyon TL değerindeki tekstil ürününü çaldı. Ancak 5 hırsızı, polis 2 hafta içinde çaldıkları malları satamadan yakaladı.

İlginç hırsızlık olayı Esenler Atışalanı Caddesi üzerinde geçtiğimiz 9 Şubat günü yaşandı. Y.K adlı bir işadamına ait tekstil deposuna Davut Ç.. liderliğindeki 5 hırsız güpegündüz geldi. Güvenlik kamerası ve bekçi bulunmayan depoyu soymaya kamyonetle gelen hırsızlara kimse "Siz ne yapıyorsunuz" diye sormadı. Hırsızlar da ikinci turda depoya kamyon ile geldi. Depoya 2 kamyonet ve bir kamyon ile 3 sefer düzenleyen hırsızlar, depoyu tamamen boşalttı.

Sokaktaki bir güvenlik kamerasına uzak mesafeden takılan hırsızları, Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri Esenler ve Zeytinburnu'nda buldu. Davut Ç. ile adamları hırsızlık olayından 2 hafta sonra yakalandı. Zanlıların gösterdikleri evlerde yapılan aramalarda çalınan tekstil ürünleri bulundu. Hırsızlık ile iflasın eşiğine gelen İşadamı Y.K. ise tekstil ürünleri bulununca polislere sarılarak teşekkür etti.


Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Trafik Kazası: 2 Yaralı
Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Haberi Oku