Yaşam:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Acil serviste bağımlı krizi!

Muğla'da, Bodrum Devlet Hastanesi acil servisinde doktorların bulunduğu odanın kapısını tekmeleyerek yumruk atan uyuşturucu madde bağımlısı, sağlık ekiplerine zor anlar yaşattı.

Olay, bugün saat 19,00 sıralarında, Bodrum Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde meydana geldi. Uyuşturucu madde bağımlısı olduğu belirtilen 37 yaşındaki Ulaş Çelik, geldiği hastanede kendisine morfin yapılmasını istedi. Reddedilince de önce hemşireler ardından doktorlarla tartıştı. Doktor ve hemşirelerin bulunduğu kapıyı tekmeleyen Çelik'in, Dr. Ergün Saçar ve Dr. Hakan Çamlıca'nın üzerine yürüyüp "Sizin ölümünüz benim elimden olacak" diyerek tehdit ettiği ileri sürüldü. Şikayet üzerine yakalanan Ulaş Çelik gözaltına alındı, emniyete götürüldü.

Dr. Çamlıca ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek Ulaş Çelik hakkında şikayetçi olan Dr. Ergün Saçar, "Şahıs bu sabah gelmiş morfin yapılmasını istemişti, sakinleştirmek için yaptık gönderdik, ancak akşam üstü gelip yine aynı şeyi istedi, bu kez aşırı dozun tehlikeli olacağını belirterek isteğini yerine getirmedik. Çılgına döndü. Bize darp etmedi, ancak maddi zarar yol açtı, bizde şikayetçi olduk, bir hafta önce Manisa Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde Bodrum'a geldiğini öğrendik" dedi.

 

DHA

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Trafik Kazası: 2 Yaralı
Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Haberi Oku