Yaşam:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
4 yaşındaki kızının önünde eski karısını öldürdü

Neşet DİŞKAYA/ İZMİR (AHT)

İzmir'in Konak ilçesinde, Ahmet Güneş (31) geçen yıl Ağustos ayında boşandığı iki çocuğunun annesi Sebahat Gezer'i, barışmak için çağırdığı parkta boğazından bıçaklayarak öldürdü. Olay sırasında yanlarında olan 4 yaşındaki kızını da alan Ahmet Güneş karakola giderek teslim oldu.

Olay, dün öğle saatlerinde, Eşrefpaşa semti Atilla Spor Kulubü Sosyal Tesisleri yanındaki parkta meydana geldi. İddiaya göre, ayakkabıcılık yapan Ahmet Güneş, 2011 yılının Ağustos ayında boşandığı eski eşi Sebahat Gezer'i (33), barışmak istediğini söyleyerek parka çağırdı. 7 yaşındaki oğlunu okula bırakan Sebah Gezer, 4 yaşındaki kızıyla parkta eski eşi Ahmet Güneş ile buluştu. Çift, iddiaya göre, burada bir süre tartıştı. Sebahat Gezer, Ahmet Güneş'in barışmak isteğini reddetti. Yaşanan tartışma sırasında Sebahat Gezer'i telefondan bir erkeğin araması üzerine Ahmet Güneş öfkelenip kızının gözleri önünde eski eşini bıçakladı. Genç kadın olay yerinde yaşamını yitirirken Ahmet Güneş kızını da alarak Eşrefpaşa Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu.

Gözaltına alınan Ahmet Güneş, Cinayet Bürosu ekiplerine teslim edilirken, küçük kızın yakınlarına verileceği öğrenildi. Ahmet Güneş'in ifadesinde, eski eşinin telefondaki kişiyle şüpheli konuşması üzerine sinirlendiğini ve bu yüzden bıçakladığını ileri sürdüğü öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Trafik Kazası: 2 Yaralı
Kulu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı.

Haberi Oku