31 NUMARALI REKLAM ALANI
İşte Terim’in son prensi!

Fatih Terim’in 1 yıldır izlettiği Heerenveenli Bas Dost, bu sezon 35 maçta 34 gol atınca transfere hız verildi. G.Saray dev takımların listesine giren oyuncuya 8 milyon Euro vermeye hazır.

Vatan'ın haberine göre; Türk spor medyasında günlerdir Dimitar Berbatov ismi dönüp duruyor G.Saray için.. Manchester United’ın Bulgar forvetiyle ilgili 2 yıldır çalışmalar var, bunu biliyoruz. Fakat Aslan’ın gönlünde yatan isim çok başka: Bas Dost. Teknik direktör Fatih Terim’in yaklaşık bir yıldır yakından takip ettiği Heerenveenli yıldız, bu sezon ise tam anlamıyla patlama yapınca, İmparator’un tranfser listesinde ilk sıraya yükseldi.

Sezon içerisinde yardımcısı Ümit Davala aracılığıyla bir çok kez 23 yaşındaki forvet oyuncusunu izlettiren Terim, Hollanda Ligi’nde en beğendiği futbolcu konumunda olan Dost’un performansı sonrası transfer harekatını hızlandırdı.

Hollanda Casino Eredivisie’de bu sezon 35 maçta ilk 11’de oynayıp tam 34 gol, 8 asisitlik inanılmaz bir performans sergileyen ve bunun sonrasında avrupa devlerinin de transfer listesine giren Hollandalı yıldız içing eçen hafta dirsek temasına iyiden iyiye başlayan sarı-kırmızılılar, oyuncunun yaklaşık 7-8 milyon Euro’luk bonservisini de vermeye ödemeye hazır.

TALİPLERİ ŞİMDİDEN ARTTI!
Çünkü 1.92’lik dev santrafor şu an Hollanda’da gol kralı pozisyonunda. Hollanda Ligi Eredivisie’de 30 maçta 28 gol atıp zirveye çıkan Bas Dost için bu zirve güzel ama G.Saray için çok da iyi değil. Sebebi ise Hollanda Ligi’nin gol krallarının hep dünya devlerine transfer olma istatistiği.. Ronaldo, Romario, Nistelrooy, Kezman, Huntelaar, Hooijdonk ve Suarez gibi isimlerin hep Hollanda’da gol kralı olduktan sonra astronomik fiyatlarda dünya devlerine gitmeleri, Aslan’ın daha da hızlı olması gerektiğini gösteriyor.

ŞU an 5 Avrupa kulübünün oyuncu için teklif yaptığı öğrenilirken, Heerenveen’in sezon başında 2.5 milyon Euro’ya Breda’dan transfer ettiği Bas Dost için esas yarış bundan sonra başlayacak. Süper Final biter bitmez soluğu transfer pazarlığında alması beklenen G.Saray yönetimi, eğer bu ismi bitirirse Elmander’le birlikte ikinci ‘dev’ santraforuna ulaşacak.



Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

“Sneijder 3.5 yıllık imzayı attı“
Galatasaray'da Wesley Sneijder transferi ile yakından ilgilendiğini dile getiren Özkan Doğan, Hollandalı...

Haberi Oku