31 NUMARALI REKLAM ALANI
İmza atmaya hazır!

Galatasaray ile Diego Forlan yeniden anılmaya başladı. Sarı-kırmızılı takımın, Atletico Madrid'de forma giyerken almak için büyük uğraş verdiği ancak ikna edemediği Uruguaylı futbolcu, artık İstanbul'a sıcak bakıyor. İnter'de beklentileri karşılayamayan ve Marsilya maçında oyundan alındıktan sonra ıslıklanan Forlan, İtalya defterini kapatma kararı aldı. İnter'den sezon sonunda ayrılma planı yapan 32 yaşındaki futbolcunun, Galatasaray'a gelmeye hazır olduğu belirtiliyor.

BEDAVAYA BIRAKACAK
Milliyet'in haberine göre, Sarı-kırmızılı takıma menajeri aracılığıyla haber gönderen Diego Forlan'ın Galatasaray'ın teklifinin resmileştirmesini beklediği bildirildi. Öte yandan bir yıl daha sözleşmesi bulunmasına karşın İnter de Forlan'dan umudunu kesti. Atalanta maçında sonradan oyuna girmeyi reddettiği için 'istenmeyen adam' ilan edilen golcü oyuncunun serbest bırakılacağı ifade edildi. Forlan'ın İnter'e gelmek için 5 milyon euro'luk bonservis bedelini kendisinin karşıladığı ileri sürülmüştü.

ALTIN AYAKKABI SAHİBİ
Villarreal ve Atletico Madrid formalarıyla İspanya'da iki kez gol kralı olan Forlan, Güney Afrika'daki Dünya Kupası'nın en iyi oyuncusu seçilmişti. Atletico formasıyla 198 maçta 96 gol atan Uruguaylı forvet, 2010 yılında UEFA Avrupa Ligi ve Avrupa Süper Kupası'nı kazanmış, 2008-2009 sezonunda da Altın Ayakkabı ödülünü almıştı. Forlan son olarak da Uruguay ile Copa Amerika'da şampiyon olmuştu.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

“Sneijder 3.5 yıllık imzayı attı“
Galatasaray'da Wesley Sneijder transferi ile yakından ilgilendiğini dile getiren Özkan Doğan, Hollandalı...

Haberi Oku