31 NUMARALI REKLAM ALANI
Beşiktaş, Ersan İle Sözleşme Yeniledi

- Beşiktaş, geçen sezon yaşadığı sakatlıklardan dolayı fazla şansı bulamayan Ersan Adem Gülüm ile sözleşme yeniledi.

Ersan Adem Gülüm’ün BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleşen imza töreninde Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran yer aldı. Yaşadığı zor dönemlerde Beşiktaş Kulübü'nün hep yanında olduğunu söyleyen Ersan, "Hep desteklediler beni. Bana, “Ersan sözleşmeni değiştirmek istiyorlar” dediler. Bende hiç düşünmeden kabul ettim. Bunu ailemle de paylaştım. Onlar da bu kararımı destekledi. İlk zamandan beri söyledim bunu, küçüklüğümden beri Beşiktaşlıyım. Kulübüme yardım edebiliyorsam ne mutlu bana. Oyuncu olarak bu takıma fedakarlık gerekiyor. Şimdi de Beşiktaş’a destek lazım. Herkes ne kadar zor durumda olduğumuzu biliyor. Şimdi de ben elimden geleni yapıyorum. Bu nedenle ben de bana gösterilen ilgiye böyle bir fedakarlık yaparak karşılık vermem gerektiğini düşündüm" dedi.

Futbol Komitesi Başkanı Tamer Kıran da, Ersan'ın isteklerini geri çevirmediğini belirterek, "Fedakarlık istedik. Sağolsun bizi kırmadı ve sözleşmesini kulübümüzün lehine olacak şekilde yenilemeyi kabul etti. Özverisi, Beşiktaşlılık duruşu ve FEDA projesine katkıda bulunduğu için kendisine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Ersan'ın ağır bir sakatlık geçirdiğini hatırlatan Kıran, "Sonra tekrar sağlığına kavuştu ve takımla birlikte olmaya başladı. İçinde bulunduğumuz süreçte kendisinden fedakarlık beklediğimizi ilettik. Sağolsun bizleri kırmadı. Her Beşiktaşlının yapmak zorunda olduğu fedakarlığı kendisinin de göstereceğini söyledi. Hali hazırdaki sözleşmesini kulübümüz lehine düşük fiyatlarla yeniledi. Yapmış olduğu bu özveri kendisinin Beşiktaşlı duruşuna, Beşiktaş değerlerine ve Feda'ya ne kadar büyük destek verdiğinin kanıtıdır. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Ersan'ın yaptığı fedakarlığı diğer oyunculardan da beklediklerini kaydeden Tamer Kıran, "Beşiktaş futbol takımının mali yapısına baktığımızda içinde bulunduğumuz şartlarla ve gelirlerle bu yapıyı sürdürmemiz pek mümkün görünmüyor. Bundan dolayı oyuncularımızdan bir fedakarlık beklemek durumundayız. Kendileriyle görüşüyoruz. Görüştüklerimiz var. Görüşeceklerimiz var. Şuanda tatilde olanlar var. Kendilerine durumu en iyi ve yalın haliyle anlatıp bir fedakarlık yapmalarını beklediğimizi söyleyeceğiz. Ben de onlardan bu fedakarlığı beklediğimizi söylüyorum. Diğerleriyle anlaşacağız diye ümit ediyorum" dedi.

Transferde yerli ve yabancı ayrımı yapmadıklarını anlatan Kıran, "Biz Maliyete bakıyoruz. Bir bütçemiz var ve bunu tutturmak için elimizden geleni yapacağız. Olmazsa alternatif arayışına mutlaka gireceğiz. Ama ben yapacağımızı başaracağımızı düşünüyorum. Uzun bir süredir futbol komitemiz teknik direktör ile ilgili çalışmalara devam ediyoruz. Görüştüğümüz isimler var. Bu isimleri en asgari düzeye indirdik. Yarın yapacağımız yönetim kurulu toplantısında bu tespitlerimizi bilgilerimizi yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla paylaşacağım. İnşallah kararı yönetim kurulu toplantısının ardından sizlere açıklarız. Yerli yabancı diye ayırt etmeden biz Beşiktaş’a içinde bulunduğumuz şartlar altında hizmet edecek, verimli olabileceğine inandığımız bir ismi getireceğimizden şüpheniz olmasın" şeklinde konuştu.

Teknik direktörlük için Sven Goran Eriksson ile de görüştüğünü belirten Tamer Kıran, "Diğer hocalarla olduğu gibi Eriksson ile olan tespitlerimi ve edindiğim izlenimleri yönetim kurulundaki arkadaşlarımla paylaşacağım. Yarın ne olacağını göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Yönetim kurulundan istifa eden İbrahim Altınsay’a teşekkür ettiklerini söyleyen Kıran, "Yaklaşık 45-50 gün bizimle oldu. Kendisi çok iyi bir Beşiktaşlıdır. Beşiktaş’a her zaman hizmet edecektir. Açıklamasını henüz görmedim. Dün akşam bana gönderdiği istifa mektubunda futbol başkanı ve komiteden gerekli desteği göremediğini yazmıştı. Hoca söz konusu değildi. Çünkü hoca konusunda tam bir mutabakatımız yok. Hoca konusu spekülatif gibi geliyor. Bana gelen yazıda yeterli desteği göremediğini söyledi. İleride ne zaman ihtiyaç duyarsak arayabileceğimizi belirtiyor. Çok iyi bir Beşiktaşlı, umarım ileride çalışma fırsatımız olur" dedi.

BEŞİKTAŞ, ERSAN İLE SÖZLEŞME YENİLEDİ

BEŞİKTAŞ, ERSAN İLE SÖZLEŞME YENİLEDİ

BEŞİKTAŞ, ERSAN İLE SÖZLEŞME YENİLEDİ

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

“Sneijder 3.5 yıllık imzayı attı“
Galatasaray'da Wesley Sneijder transferi ile yakından ilgilendiğini dile getiren Özkan Doğan, Hollandalı...

Haberi Oku