31 NUMARALI REKLAM ALANI
Yüreğimiz yandı!

Türk Telekom Arena'da oynanan Galatasaray - Fenerbahçe maçında futbolseverleri derinden üzen bir olay yaşandı. Yüksek tansiyon altında oynanan dev derbide, sarı-kırmızılı renklere gönül veren Fatih Çalışkan isimli 25 yaşındaki taraftar kalbine yenik düştü ve hayata gözlerini yumdu.

Galatasaray'ın en etkili taraftar grubu ultrAslan, konu hakkında bir bildiri yayınlayarak Türk Telekom Arena'da sağlık sağlık skandalı yaşandığının altı çizildi. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Bu müessif olayda maalesef bazı eksikler ortaya çıkmıştır. Kardeşimiz rahatsızlandığı esnada yakın çevrede güvenlik görevlisi olmaması nedeniyle yardım istenememiş, ancak taraftarın toplu olarak bağırmasıyla ve bireysel çabalar sonucu sağlık ekiplerinin çağrılması sağlanmıştır. ağlık ekiplerinin müdahalesi esnasında ambulans çağrılmasından sonra ambulansın gelmesi yaklaşık 15-20 dakika sürmüştür, keza ambulans şoförünün yanlış yollara sapması nedeniyle hastaneye ulaşım 20-25 dakikayı bulmuştur. Özetle maçın devre arası rahatsızlanan kardeşimiz ancak maç sonrası hastaneye ulaşmış ve bu sürede hayatını kaybetmiştir
2012 Türkiye'sinde dünya stadı olarak nitelendirdiğimiz TT Arena'da ve devamında yaşanan sağlık skandalının sorumlularının bulunup gerekli hukuki işlemin yapılmasını ve yetkililerden kamuoyunun bilgilendirilmesini istiyoruz."

FATİH ÇALIŞKAN TOPRAĞA VERİLDİ
Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda dün oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde, Türk Telekom Arena'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden sarı-kırmızılı taraftar Fatih Çalışkan son yolculuğuna uğurlandı.

Fatih Çalışkan için Fikirtepe Bayraktar Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine, Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak, bir grup sarı-kırmızılı taraftar ile Çalışkan'ın ailesi ve yakınları katıldı. Fatih Çalışkan'ın naaşı, ikinci vakti kılınan cenaze namazının ardından Ümraniye Hekimbaşı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

ALBAYRAK: HER ŞEYİ SARI-KIRMIZIYDI
Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu üyesi Abdurrahim Albayrak, Fatih Çalışkan'ın vefatı nedeniyle büyük bir üzüntü yaşadıklarını belirterek, ''Kendisine Allah'tan rahmet diliyorum. Gerçekten çok üzüldük. Bugün nişanlı olduğunu öğrendik, bu durumdan dolayı da çok üzüldük. Evlerine gittim, odasındaki her şey sarı-kırmızıydı. 25 yaşında gencecik bir kardeşimizi kaybettik'' dedi.

Öte yandan Fenerbahçeli taraftarların internetteki buluşma adreslerinden biri olan ''www.antu.com'' da Fatih Çalışkan için başsağlığı mesajı yayımladı.

 

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

“Sneijder 3.5 yıllık imzayı attı“
Galatasaray'da Wesley Sneijder transferi ile yakından ilgilendiğini dile getiren Özkan Doğan, Hollandalı...

Haberi Oku