31 NUMARALI REKLAM ALANI
Trabzon'a Ol'can' verdi!

Trabzonspor Süper Final'in son maçında İnönü'de Beşiktaş'la 1-1 berabere kaldı ve 2011-2012 sezonunu yarım puan farkla 3. sırada tamamladı.

Süper Final'in 6. ve son maçında İnönü'de, kadın ve çocuk taraftarların önünde oynanan maçta Beşiktaş ve Trabzonspor 1-1 berabere kaldı. Trabzonspor'u UEFA'ya taşıyan golü 84. dakikada Olcan Adın kaydetti. Beşiktaş'ın golü ise 70. dakikada Holosko'dan geldi.

Bu sonucun ardından Trabzonspor Süper Final'i 33 puanla tamamladı. Beşiktaş ise Trabzonspor'la eşit puanda olduğu için Süper Final öncesi aldığı yarım puanı iade etti ve 4'lü grubu 32,5 puanla 4. sırada tamamladı.

Burak ve Colman kızardı
Trabzonspor'un golcüsü Burak Yılmaz ilk yarıda bitiş düdüğünün ardından Ernst'e yaptığı hareketin ardından Fırat Aydınus tarafından kırmızı kartla oyun dışına gönderildi.

Colman ise karşılaşmanın 95. dakikasında topa elle dokunduğu gerekçesiyle 2. sarı karttan oyun dışında kaldı.

Başkan Şener cezalı
Beşiktaş-Trabzonspor maçını, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener cezası nedeniyle statta izleyemedi.

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), dün yaptığı toplantıda, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında rakip takım sporcusuna yönelik

sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle Sadri Şener'e 15 gün hak mahrumiyeti cezası vermişti.

Trabzonspor taraftarı yok
Beşiktaş'ın cezası nedeniyle sadece kadınlar ve anneleri yanlarında olmak koşuluyla 12 yaş ve altı çocukların izleyebildiği karşılaşmaya, konuk Trabzonspor'dan izleyici alınmadı.

İki takım arasında Lig Grubu'nda Fiyapı İnönü Stadı'nda oynanan ve yine siyah-beyazlı takımın cezası nedeniyle aynı uygulamanın yapıldığı karşılaşmada, Beşiktaş Kulübü'nün izniyle bordo-mavili kadın ve çocuk taraftarlar, kendilerine ayrılan eski açık tribünde takımlarını desteklemişlerdi. Bu akşam ise rakip takım seyircisine ayrılan bölüm boş kaldı.

5. kez kadın ve çocuklar
Beşiktaş, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'ndaki Trabzonspor karşılaşmasıyla, bu sezon 5. kez Fiyapı İnönü Stadı'nda cezası nedeniyle kadın ve çocuk taraftarların karşısına çıktı. Galatasaray ile oynadığı Şampiyonluk Grubu ilk maçında çıkan olaylar nedeniyle 2 maç seyircisiz oynama cezası alan siyah-beyazlıların, Trabzonspor ile
yaptığı karşılaşmayı, bu nedenle sadece kadın ve çocuk taraftarlar izleyebildi.

Beşiktaş, bu sezon daha önce Ziraat Türkiye Kupası'ndaki Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı ile Spor Toto Süper Lig'deki Mersin İdmanyurdu, Trabzonspor, Süper Final'deki Fenerbahçe karşılaşmalarını cezası nedeniyle kadın ve çocuk taraftarlar karşısında oynamıştı. Bu 4 karşılaşmada Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 2-1 mağlup eden siyah-beyazlılar, ligde Mersin İdmanyurdu ve Trabzonspor karşılaşmalarını kaybetmiş, Süper Final'deki Fenerbahçe derbisini ise 1-0 kazanmıştı.

Kadın ve çocuk taraftarlar yalnız bırakmadı
Fenerbahçe derbisinde tribünleri tamamen dolduran kadın ve çocuk taraftarlar, Trabzonspor karşısında da takımlarını yalnız bırakmadı. Fenerbahçe maçına göre tribünlerde bazı bölümlerde boşluklar gözlenirken, karşılaşmayı 20 bine yakın sporsever izledi. Siyah-beyazlı taraftarlar, maç öncesi futbolcuları tek tek tribünlere çağırıp destek verdiler.

Aurelio, 6 ay sonra ilk 11'de
Trabzonspor karşısında Havutçu'nun ilk 11'de görevlendirdiği Mehmet Aurelio, ligde yaklaşık 6 ay sonra siyah-beyazlı formayla ilk 11'de sahaya çıktı. En son 20 Kasım 2011 tarihinde Fiyapı İnönü Stadı'ndaki Galatasaray derbisinde ilk 11'de şans bulan Aurelio, Veli'nin cezalı, Necip Uysal'ın ise sakat olması nedeniyle Trabzonspor karşısında ilk 11'de oynadı.

Ligde uzun bir aradan sonra ilk 11'de sahaya çıkan Aurelio, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 22 Mart'taki Boluspor maçında ilk 11'de forma giymişti.























Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

“Sneijder 3.5 yıllık imzayı attı“
Galatasaray'da Wesley Sneijder transferi ile yakından ilgilendiğini dile getiren Özkan Doğan, Hollandalı...

Haberi Oku