31 NUMARALI REKLAM ALANI
Terim'e göre yenilginin nedeni

Sarı - kırmızılı takımın kendi evinde Sivaspor'a 1-0 mağlup olarak Ziraat Türkiye Kupası'na veda ettiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısına katılan tecrübeli çalıştırıcı, Sivasspor'u tebrik ettiğini ifade ederek, "Rakip bizden çok iyi oynadı, iyi mücadele ettiler. Onların birinci pozisyonu 40. dakikada geldi. Bu dakikaya kadar Galatasaray normal oyununu oynadı. Oyunun hakimi bizdik. İkinci yarı maalesef mecburi değişikler bizi buna itti. Erken oyuncu değişikleri yapmak zorunda kaldık. Hiç beklemediğimiz bir anda golü yedik. Kupayı da lig gibi oynadık. Uzatmaya falan gitmeden kazanmak istedik." dedi.

Terim, "Galatasaray'da bu kadar kupa almış bir hoca olarak iki kupayı almak isterdik ama olmadı. Futbolda bunlar da var. Bu durum oyunculara nazar boncuğu olur." diye konuştu.

Bir gazetecinin yapmış olduğu rotasyon ile ilgili olarak sorduğu soru üzerine ise tecrübeli teknik adam, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Elmander'in dikişi var. Melo'nun bel ağrıları var. Muslera oynamadı ama Ufuk da çok iyi oynadı. Acaba daha fazla mı oyuncu değiştirseydim diye de düşündüm. Sivasspor'u çok ciddiye aldığım için az oyuncu değiştirdim. Sonradan giren oyuncuların fazla katkı yaptığı söylenemez."

Fatih Terim, Sivasspor ile oynanan maçta bazı stratejik hatalar yaptıklarını belirterek, "Biz bunu lig maçı gibi oynadık. Kupa maçı gibi oynadık. Tek maç olduğunu düşünmeliydik." diye konuştu.

Bir gazetecinin son dakikada penaltı pozisyonu ile ilgili sorusuna ise tecrübeli hoca, "Ben maç biter bizmez oyuncularımı hakemin yanından çektim. Hakeme daha cesur olmasını söyledim. Başka birşey söylemedim. Oyuncularımı oradan aldım. Olay çok tazeydi. Herkes çok net filan diyor ama izlemedim. Sadece oyunda pozisyonu gördüm. Ama henüz izlemedim." diye cevap verdi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

“Sneijder 3.5 yıllık imzayı attı“
Galatasaray'da Wesley Sneijder transferi ile yakından ilgilendiğini dile getiren Özkan Doğan, Hollandalı...

Haberi Oku