31 NUMARALI REKLAM ALANI
Neden ayrıldı?

Fifa.com'a yaptığı açıklamada Fenerbahçe taraftarını öven Lugano, "Dünyanın en büyük kulüplerinde oynadım. Brezilya'da Sao Paulo, Türkiye'de Fenerbahçe. Türkiye'de insanlar futbola oldukça fazla tutkulular. Fenerbahçe taraftarı da böyle. Tahmin edebileceğinizden çok daha fazla taraftarı var ve takımlarını bu tutkuyla destekliyorlar." dedi.
 
Dünyanın en büyük kulüplerinde oynadığını belirten Uruguaylı defans oyuncusu, "Brezilya'da Sao Paulo, Türkiye'de Fenerbahçe. Şimdi de Fransa'da PSG'de oynuyorum. Bulunduğum takımın tadını çıkarmaya çalışıyorum. Transferimi düşünmüyorum." şeklinde konuştu.
 
Yeni bir adrenaline ihtiyaç duyduğu için Fransa'ya geldiğini belirten eski Fenerbahçeli, "Geçen sezon yeni bir adım atmak istedim. Buna ihtiyaç duydum. Kendimi ateşe atmak istedim. Adrenaline ihtiyaç duyduğum için yeni bir takıma transfer oldum." diye konuştu.
 
Sao Paulo'ya birgün tekrar döneceğini söyleyen Lugano, "Birgün Sao Paulo'da oynamak için Brezilya'ya geri döneceğim. Kulüple bir bağım var. Türkiye'de bir iz bıraktım fakat Sao Paulo'ya dönmek istiyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

“Sneijder 3.5 yıllık imzayı attı“
Galatasaray'da Wesley Sneijder transferi ile yakından ilgilendiğini dile getiren Özkan Doğan, Hollandalı...

Haberi Oku