31 NUMARALI REKLAM ALANI
Maç sonu gerginlik!

Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel, derbi maçta Galatasaray taraftarlarının sık sık tepkisini çekti. Maçın ilk yarısında itibaren sık sık zaman geçirmeye yönelik hareketlerde bulunan Volkan, tribünlerce ıslıklanırken, ikinci yarıda da bu nedenle hakem Fırat Aydınus'tan sarı kart gördü. Fenerbahçeli futbolcular ile Galatasaraylı futbolcular maç sonunda birbirleriyle tokalaşıp sarılarak, centilmen görüntüler ortaya koydu.

Maç sonu idari menajerler kapıştı
Karşılaşmanın bitiminin ardından Galatasaray İdari Menajeri Şükrü Hanedar ile Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya arasında tartışma yaşandı. Fenerbahçe takımının orta sahada yaptığı sevinç gösterisinin ardından Şükrü Hanedar'ın tepkisi sonrası Hasan Çetinkaya müdahalede bulunurken, iki idari menajer arasında itişme yaşandı. Yaşanan gerginlik her ikisinin de soyunma odalarına girdiği bölümde devam etti.

Taraftar-basın gerginliği
Müsabakanın sonunda basın tribününde bazı medya mensupları ile taraftarlar arasında tartışma yaşandı. Basın tribününün hemen yanında yer alan taraftar bölümünden bazı kişilerle bazı medya çalışanları tartışırken, araya giren güvenlik görevlileri, olayın fiziki müdahaleye dönüşmesini engelledi.

Taraftar tribünden indi
Fenerbahçe derbisinin tamamlanmasının ardından maça gelip Galatasaraylıların arasına karıştığı tespit edilen bazı Fenerbahçelilerin güvenlik tarafından ayrı bölüme alınması, sarı-kırmızılı taraftarları galeyana getirdi. Pegasus Tribünü'nün alt köşesinden Fenerbahçeli oldukları tespit edilen kişiler içeri alınırken, Galatasaraylılar da bu bölüme yığıldı. Bir süre sonra tribünden atlayan çok sayıda Galatasaray taraftarı da bu bölüme girerken, olaylar daha sonra yatıştırıldı.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

“Sneijder 3.5 yıllık imzayı attı“
Galatasaray'da Wesley Sneijder transferi ile yakından ilgilendiğini dile getiren Özkan Doğan, Hollandalı...

Haberi Oku