31 NUMARALI REKLAM ALANI
FBahçe'nin cezası belli oldu!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), derbi maçtaki küfürlü tezahüratlar ile taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle Fenerbahçe'ye 2 maç seyircisiz oynama ve 135 bin lira para cezası verdi.  Fenerbahçe'nin, Türkiye Kupası'ndaki Samsunspor ile 32. haftadaki Bursaspor maçlarını kadınlar ve çocuklar izleyecek.

PFDK'dan yapılan açıklamada, Fenerbahçe'ye, Galatasaray derbisinde taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürattan dolayı 1 maç seyircisiz oynama ve 120 bin lira para cezası, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle de 1 maç seyircisiz oynama ve 15 bin lira para cezası uygulandığı belirtildi.

Hasan Şaş'a 1 maç ceza
PFDK, Galatasaray Antrenörü Hasan Şaş'a da, derbi maçta rakip takım taraftarlarına yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 resmi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı getirdi.

Öte yandan kurul, Kartalspor futbolcusu Osman Şimşek'e, A2 Ligi Final Grubu'nda yapılan Konyaspor-Kartalspor müsabakasında maç hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 maç ceza verdi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

“Sneijder 3.5 yıllık imzayı attı“
Galatasaray'da Wesley Sneijder transferi ile yakından ilgilendiğini dile getiren Özkan Doğan, Hollandalı...

Haberi Oku