31 NUMARALI REKLAM ALANI
Dört dörtlük!

TRABZONSPOR-GALATASARAY MAÇININ İSTATİSTİKLERİ VE TÜM AYRINTILARI HTSPOR ARENA'DA! HTSPOR ARENA'YA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

Lider Galatasaray, Trabzonspor'un cezası nedeniyle kadın ve çocuk seyircilerin önünde oynanan maçta bordo-mavilileri 4-2 mağlup etti. Galatasaray'ın golleri 20'de Selçuk, 22'de ve 42'de Necati ve 61. dakikada Eboue'den geldi. Trabzonspor'un golleri ise 60. ve 84'te penaltıdan Colman'la geldi. Bu sonuçla Galasaray zorlu deplasmandan çok önemli bir galibiyetle ayrıldı ve puanını 45'e yükseltti; maç fazlasıyla Fenerbahçe'nin 5 puan önüne geçti. Trabzonspor ise 31 puanda kaldı.

Süper Final'in 4. haftasında ise bu kez Galatasaray, Trabzonspor'u ağırlayacak.

SELÇUK CİMBOM'UN KRALI!
Karşılaşmanın 20. dakikasında harika bir frikik golüyle Tolga Zengin'i avlayan Selçuk, bu sezon 5. frikik golünü atarken toplamda da 13. golünü attı. Normal sezonda yine Trabzonspor deplasmanında frikikten gol atan Selçuk, bugün attığı golle 12 gollü Elmander'i de geride bıraktı ve 13 golle Galatasaray'ın bu sezonki en golcü futbolcusu oldu.

Devre arasında Antalyaspor'dan transfer edilen Necati Ateş ise bugünkü 2 golüyle 8 gole ulaştı.

61'İN UĞURSUZLUĞU!
Trabzonspor taraftarının şov yaptığı 61. dakika, bordo-mavili ekibe uğursuz geliyor! Süper finalin ilk haftasında Kadıköy'de Sow'un 61. dakikada attığı gole engel olamayan Bordo-mavililer, bu akşamki maçta da Eboue'ye engel olamadı ve taraftarını üzdü.

COLMAN GALATASARAY'I SEVİYOR
Trabzonspor'un Arjantinli orta saha oyuncusu Colman, Galatasaray'a karşı 6. golünü attı.

Trabzonspor'un 4-2 mağlup olduğu Galatasaray maçında takımının 2 golüne imza atan Colman, Galatasaray ağlarına toplamda 6. golünü göndermiş oldu.

BEYAZ MENDİLLE PROTESTO
Bordo-mavili kadın taraftarlar, ellerindeki beyaz mendilleri 34. dakikada sahaya attı. Muslera'nın koruduğu kalenin arkasına ve ceza sahası içine düşen mendillerin temizlenmesi için hakem Bülent Yıldırım maçı kısa bir süre durdurdu.

SELÇUK'A PROTESTO
Trabzonsporlu taraftarlar karşılaşmanın 68'inci dakikasında yerini Riera'ya bırakan eski oyuncuları Selçuk İnan'a büyük tepki gösterdi.


TRABZONSPOR:2 - GALATASARAY:4

STAT: Hüseyin Avni Aker

HAKEMLER: Bülent Yıldırım, Orkun Aktaş, Ekrem Kan

TRABZONSPOR: Tolga, Celustka, Giray, Mustafa, Cech (Dk. 74 Alanzinho), Zokora, Colman, Serkan, Adrian (Dk. 46 Henrique), Olcan, Halil (Dk. 46 Volkan Şen)

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Semih, Ujfalusi, Hakan Balta, Engin Baytar, Selçuk (Dk. 68 Riera), Melo, Emre Çolak (Dk. 73 Baros), Necati, Elmander (Dk. 60 Aydın)

GOLLER: Dk. 20 Selçuk, Dk. 22 ve 42 Necati, Dk. 62 Eboue (Galatasaray), Dk. 60 ve 85 (penaltıdan) Colman (Trabzonspor)

SARI KARTLAR: Dk. 37 Colman, Dk. 51 Giray (Trabzonspor) Dk. 41 Semih, Dk. 83 Muslera, Dk. 84 Ujfalusi, Dk. 88 Aydın (Galatasaray)

İLK YARIDAN POZİSYONLAR
2. dakikada Giray'ın geri pasında Tolga'nın uzaklaştırmak istediği top Necati'nin önüne düştü. Ceza alanına doğru hareketlenen bu futbolcunun ceza yayı üzerinden şutunda kaleci Tolga, topu kontrol ederek hatasını telafi etti.

3. dakikada Emre Çolak'ın soldan ortasında ceza alanı içindeki Elmander'in kafa vuruşunda top, üsten auta gitti.

4. dakikada Engin Baytar'ın pasında ceza alanı sol çaprazındaki Emre Çolak'ın sert şutunda meşin yuvarlak, az farkla üsten auta çıktı.

16. dakikada Colman'ın pasında ceza alanı sol çaprazındaki Adrian'ın sert şutunda top, yandan oyun alanını terk etti.

20. dakikada Galatasaray öne geçti. Bu dakikada Selçuk, Serkan'ın ceza yayı üzerinde Engin Baytar'ı düşürmesiyle kazanılan serbest vuruşta topu kaleci Tolga'nın solundan filelere gönderdi: 0-1.

22. dakikada Galatasaray 2'nci golü buldu. Bu dakika Selçuk'un kullandığı serbest atışta ceza alanı içinde iyi yükselen Necati, kafa vuruşuyla topu filelerle buluşturdu: 0-2.

24. dakikada sol taraftan son çizgiye inen Olcan'ın pasında ceza alanı içindeki Colman'ın şutunda kaleci Muslera topun sahibi oldu.

29. dakikada Hakan Balta'nın pasında ceza alanı içindeki Emre Çolak'ın yerden şutunda kaleci Tolga, yatarak topu kontrol etti.

42. dakikada Galatasaray farkı 3'e çıkardı. Bu dakikada Selçuk'un ara pasında savunmanın arkasında kaleci Tolga ile karşı karşıya kalan Eboe'nin şutunda Tolga'yı geçerek filelere doğru giden topu tamamlayan Necati, kendisinin 2'nci, takımının 3'üncü golünü kaydetti: 0-3.

İKİNCİ YARIDAN POZİSYONLAR

49. dakikada ceza alanına doğru hareketlenen Henrique'nin sert şutunda top üsten auta gitti.

55. dakikada ceza alanı sağ çaprazında kaleci Tolga'dan sıyrılan Eboue'nin kaleye paralel gönderdiği topa altı pas içinde Engin Baytar dokunamayınca sarı-kırmızılılar mutlak bir golden oldu.

60. dakikada Trabzonspor'un golü geldi. Bu dakikada Olcan'ın soldan pasında ceza alanı içinde topla buluşan Colman, yerden bir vuruşla meşin yuvarlağı kaleci Muslera'nın sağından filelere gönderdi: 1-3

62. dakikada Ujfalusi'nin orta alandan kullandığı serbest vuruşta, ceza alanı içinde savunmanın arkasında topu kontrol eden Eboue sert bir vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 1-4

65. dakikada Hakan Balta'nın soldan ortasında, Giray'ın ters kafa vuruşunda, Tolga'nın kontrol edemediği top Necati'nin önüne düştü. Ancak bu futbolcunun şutunda kaleci Tolga, tehlikeyi önlemeyi başardı.

67. dakikada sol çizgiye inen Celustka'nın orta-şut karışımı vuruşunda kaleci Muslera'nın çeldikten sonra direğe çarpan topu savunma uzaklaştırdı.

71. dakikada Colman'ın pasında ceza yayı üzerindeki Volkan Şen'in şutunda top üsten auta gitti.

76. dakikada Olcan'ın şutunda kaleci Muslera'nın çeldiği top yakın mesafedeki Volkan Şen'in önüne düştü. Ancak bu oyuncu vurmakta gecikince savunma tehlikeyi önledi.

83. dakikada Colman'ın uzun pasında savunmanın arkasında topla buluşan Volkan Şen, kaleci Muslera'yı geçtikten sonra kendini yerde bulunca maçın hakemi Bülent Yıldırım, penaltı noktasını gösterdi. 85. dakikada Colman, penaltı atışında topu kaleci Muslera'nın solundan filelere göndererek takımı ve kendisinin ikinci golünü kaydetti: 2-4

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

“Sneijder 3.5 yıllık imzayı attı“
Galatasaray'da Wesley Sneijder transferi ile yakından ilgilendiğini dile getiren Özkan Doğan, Hollandalı...

Haberi Oku