31 NUMARALI REKLAM ALANI
Demirören'i ibra ettiğim için pişmanım

Beşiktaş Kulübü'nde olağanüstü seçimli genel kurulda başkan adayı olan Fikret Orman, adayların kendisini tatmin etmediği için başkanlığa adaylığını koyduğunu söyledi.

Teke Tek'te Fatih Altaylı'ya konuşan Orman, yıllardan beri herkesin kendisine umut bağladığını ve bu beklentileri yerine getirerek başkan adayı olduğunu dile getirdi.

Eski başkan Yıldırım Demirören'i geçmiş yıllarda ibra ettiği için pişman olduğunu kaydeden Orman, ''O dönemde büyüklerimiz seçime gidileceğini söyleyerek ibra etmemi istediler. İbra edilmemiş olsaydı Beşiktaş bugünlere gelmezdi'' dedi.

Her sezon yeni takım yaratmanın Beşiktaş'a çok pahalıya mal olduğunu vurgulayan Orman, Beşiktaş'ın sansasyonel transfer yapan bir kulüp olmadığını ve kendi özünden gelecek futbolculardan kurulu bir ekip yapacaklarını söyledi.

Fikret Orman, 2014 yılında yapılacak seçimden önce bir sınav verdiklerini vurgulayarak, ''2014 yılındaki seçime hazırlanmış olsaydık plan dahilinde kulübe bağış yapmayı düşünebilirdik. Ancak şu anda öyle bir durumda değiliz. 22 ayda sorunları çözemem. 5 senelik bir program gerektiriyor. 2014 yılında oluşacak yönetimde belki bağış yapabiliriz'' diye konuştu.

Beşiktaş'ın son 8 yılda hep projelerle gündeme geldiğini, ancak bunların gerçekleşmediğini vurgulayan başkan adayı Orman, adaylık sürecinde de kimseyle görüşmediğini söyledi.

Bu yönde fikir almadan adaylığını koyduğunu anlatan Fikret Orman, ''Kime sorsaydım 'sakın' diyecekti. Ancak seçim sonrası herkesle konuşacağım'' dedi.

Futbolda şike iddiaları konusunda Beşiktaş ile ilgili soruları yanıtlayan siyah-beyazlı kulübün başkan adayı, ''Beşiktaş'ın suçu varsa çeker. Ama incelediğim kadarıyla bir suçu yok. Bu konuda kimseyle pazarlık durumuna girmeyiz'' diye konuştu.

FULYA PROJESİ
Orman, eski başkan Yıldırım Demirören döneminde yapımı gerçekleştirilen Fulya Projesi'nin ise gereken geliri getirmediğini söyledi.

Fikret Orman, bu konuda ''Fulya Projesi Beşiktaş'a gereken gelirleri sağlamadı. Beşiktaş orayı daha iyi kullanabilirdi. Kuleler Beşiktaş'ın olabilirdi. Bu proje sayesinde hiç borcu olmayabilirdi. Buradan gelen gelir 5 sene temlik altında. 1 senesi gitti. 4 yıl daha temlik var'' ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

“Sneijder 3.5 yıllık imzayı attı“
Galatasaray'da Wesley Sneijder transferi ile yakından ilgilendiğini dile getiren Özkan Doğan, Hollandalı...

Haberi Oku