31 NUMARALI REKLAM ALANI
Antalya tehlikede!

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında oynanan Antalyaspor-Eskişehirspor maçı 0-0 sona erdi.

Küme düşme hattının üstünde 15. sırada bulunan Antalyaspor bu beraberlikle puanını 36'ya yükseltti. Maç fazlası bulunan Antalya'nın 16. sıradaki Manisaspor ile arasında 4 puanlık fark bulunuyor.

Play-off mücadelesi veren Eskişehirspor ise puanını 46'ya yükseltti ve 4. sıradaki Beşiktaş'a 1 puan daha yaklaştı.

ANTALYASPOR: 0 - ESKİŞEHİRSPOR: 0

STAT: Mardan Antalyaspor
HAKEMLER: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Aleks Taşçıoğlu

ANTALYASPOR: Ömer, Ali Tandoğan, Musa Nizam, Radeljic, Minev, Kerem (Dk. 68 Emrah), Sedat, Musa Aydın (Dk. 60 Ali Zitouni), Uğur İnceman, Mehmet Eren (Dk. 86 Mehmet Yılmaz), Tita
ESKİŞEHİRSPOR: Ivesa, Dede, Angelo, Ediz, Bülent, Hürriyet, Burhan (Dk. 62 Kamara), Alper (Dk. 46 Tello), Veysel, Erkan (Dk. 80 Batuhan), Serdar

SARI KARTLAR: Dk. 10 Alper, Dk. 31 Veysel, Dk. 88 Hürriyet (Eskişehispor), Dk. 25 Uğur İnceman, Dk. 31 Minev, Dk. 66 Musa Nizam (Medical Park Antalyaspor)

İLK YARIDAN POZİSYONLAR
22. dakikada kazanılan serbest vuruşta Tita'nın ortasında Eskişehirporlu defans oyuncularından seken topu ceza sahası çizgisi üzerinde önünde bulan Kerem'in bekletmeden vuruşunda top, auta gitti.
30. dakikada Musa Aydın'ın ortasında ön direkte topla buluşan Uğur İnceman, meşin yuvarlağı kafayla arka direğe gönderdi. Arka direkteki Mehmet Eren'in güçlükle yaptığı kafa vuruşunda top, kale direğinin yanından oyun alanını terk etti.

5 dakikalık gecikmeyle başladı
Öte yandan, hakem Fırat Aydınus, karşılaşma öncesinde Medical Park Antalyaspor kalecisi Ömer'in formasının Eskişehirsporlu futbolcuların formasıyla aynı renkte olması nedeniyle bu oyuncudan formasını değiştirmesini istedi. Ömer'in formasını değiştirmek için yeniden soyunma odasına dönmesi nedeniyle maç yaklaşık 5 dakika geç başladı.

İKİNCİ YARIDAN POZİSYONLAR
68. dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Dede'nin plase vuruşunda top, kaleci Ömer'de kaldı.
83. dakikada Eskişehirsporlu oyuncuların hatasından yararlanarak ceza sahası dışında topla buluşan Ali Zitouni'nin yerden sert vuruşunda meşin yuvarlak auta gitti.
90. dakikada Tita'nın ortasında penaltı noktasında topla buluşan Musa Nizam'ın sert şutunda meşin yuvarlak, gol çizgisi üzerinde bekleyen Veysel'e çarparak tehlikeli bölgeden uzaklaştı.

ANTALYASPOR CEPHESİ
Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, ''Kafamız dik bir şekilde önümüze bakacağız'' dedi.

Özdilek, Eskişehirspor ile golsüz berabere kaldıkları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, maçın başından sonuna kadar oyunu kontrol ettiklerini ifade etti.

Ligin en iyi kadroya sahip takımlarından birine karşı oynadıklarını kaydeden Mehmet Özdilek, ''1 puanı aldık, ancak 3 puanı kaybettik. Eskişehirspor gibi pozisyon üreten bir takıma karşı pozisyon vermeden maçı bitirdik. İsteğimiz, coşkumuz yüksekti ancak final paslarını yapamadık. Bu da kısır bir futbolu ortaya getirdi. Bir puan, kaybetmeme adına önemli bir duygu. 3 haftadır kaybeden bir takımın güven duygusuyla tanışması önemliydi'' diye konuştu.

Antalyasporlu taraftarlara desteklerinden dolayı teşekkür eden Özdilek, her maç aynı desteği beklediklerini vurguladı.

Bundan sonraki maçlara yoğunlaşacaklarına dikkati çeken Özdilek, ''Kafamız dik bir şekilde önümüze bakacağız'' şeklinde konuştu.

Antalyaspor kalecisi Ömer ise iki takım içinde önemli bir maçta iki takımın da çok net gol pozisyonuna giremediğini belirterek, Ankaragücü'nü deplasmanda yenerek Süper Lig'de kalmak istediklerini ifade etti.

Kırmızı-beyazlı takımın genç futbolcusu Emrah, desteklerinden dolayı taraftara teşekkür ederek, bir puanın ligde kalma adına önemli olduğunu kaydetti.

ESKİŞEHİRSPOR CEPHESİ
Eskişehirspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, kendilerinin ve Antalyaspor'un ligdeki konumları nedeniyle önemli bir maça çıktıklarını söyledi.

Çok soğuk bir kentten sıcak bir şehre geldiklerini dile getiren Yanal, ''Futbolcularımız güneşlenmekten pozisyona girmeyi unuttu. Öyle bir maç izledik. En verimsiz maçımızı oynadık'' dedi.

Skorsuz maçın keyifsiz olduğunu vurgulayan Ersun Yanal, rakiplerinin alacağı puanların kendileri için önemli olduğunu kaydetti.

Ligdeki iddialarının sürdüğünü savunan Yanal, kalan maçları kazanmak için mücadelelerinin süreceğini dile getirdi.

Eskişehirsporlu Angelo da zorlu bir maç olduğunu ve defansif anlamda hata yapmadıklarını, bir puan aldıkları için mutlu olduklarını anlattı.

Eskişehirsporlu Bülent ise Antalya'ya kazanmak için geldiklerini ve zaman zaman sahada iyi oyun sergilediklerinin altını çizdi.

Maçın çok sert ve mücadele seviyesi yüksek geçtiğini belirten Bülent, bir puanın önemli olduğunu, Eskişehirspor'un ilk 8 takım arasında yer alacağını öne sürdü.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

“Sneijder 3.5 yıllık imzayı attı“
Galatasaray'da Wesley Sneijder transferi ile yakından ilgilendiğini dile getiren Özkan Doğan, Hollandalı...

Haberi Oku