31 NUMARALI REKLAM ALANI
Amrabat hangi takıma gitmek istiyor!

Özellikle geçen sezonun devre arasında yapılan teklif nedeniyle Galatasaray ve Kayserispor arasında gerginlik yaşanmasına neden olan Faslı futbolcu, Radyospor'a konuştu. "Ben köle değilim, gerekirse FIFA'ye giderim" diyen Amrabat, futbol hayatını Galatasaray'da devam ettirmek istediğini söyledi.

"BENİM İÇİN DOĞRU TAKIM GALATASARAY"
Nordin Amrabat "Kayserispor yönetimine Galatasaray'a gitmek istediğimi yüz kere söyledim. Sezon sonunda gitmek istediğimi söyledim. Onlar da kabul etti. Benim için doğru takım Galatasaray" dedi.
 
"BEN KÖLE DEĞİLİM, FIFA'YA GİDECEĞİM"
 Galatasaray'ın yaptığı son teklifi bildiğini kaydeden 25 yaşındaki futbolcu, "Başkanımız önce 'Evet teklif gelirse, transferine izin vereceğiz' dedi. Bana söz verdiler. Teknik direktörümüz Şota Arveladze her şeyi biliyor. O da söz vardı. Kayserispor'dan ayrılmak istiyorum. Bunu herkes biliyor. Ancak bana herhangi bir teklif olmadığını söylüyorlar. Gerçeği saklıyorlar. Geçen Aralık'ta da aynısını yaptılar. Menajerim teklif getirdi. Ancak Kayserispor Yönetimi, bunları hep hasır altı etti. Kayserispor'dan ayrılmak için elimden geleni yapacağım. Gerekirse FIFA'ya gideceğim. Ben köle değilim. Kayserispor benim transferimle iyi para alacak. Sorun ne anlamıyorum" diye konuştu.
 
"SÜLEYMAN HURMA'YI ANLAMIYORUM"
Amrabat, "Şota iyi teklif gelirse transferime izin vereceğini söyledi. Süleyman Hurma da aynı şeyi söyledi. Hurma'yı anlamak mümkün değil. Bu çılgınlık. Galatasaray iyi teklif yaptı. Şampiyonlar Ligi'nde oynayacaklar. Bu adam beni köle sanıyor. Bana köle gibi davranıyor. Kontratım var ama ayrılmak istiyorum. Gitmek istiyorum. Birileri bana iyi bir teklif yapıyorsa bunu değerlendirmek gerekir. İzin vermeliler" şeklinde konuştu.
 
"GALATASARAY'A DÜŞÜNMEDEN İMZA ATARIM"
 Her oyuncunun Galatasaray'a gitmek istediğini belirten Nordin Ambrabat, "Galatasaray'da oynamayı ben de istiyorum. Galatasaray'a düşünmeden imza atarım. Transferim için 5-6 milyon euro istemeleri normal. Ama bundan fazlasını talep etmek çılgınlıktır" dedi.
 
"FATİH TERİM'İN BENİ İSTEMESİ GURUR VERİCİ" 
Fatih Terim'in kendisi hakkındaki düşüncelerinin onur verici olduğunu belirten Amrabat, "Fatih Terim'in listesinde yer almak onur vericidir. Büyük bir gurur kaynağı. Ben de Galatasaray'ın bir parçası olmak isterim. Ancak Süleyman Hurma adeta kariyerimi paramparça ediyor. Geleceğimle oynuyor" dedi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

“Sneijder 3.5 yıllık imzayı attı“
Galatasaray'da Wesley Sneijder transferi ile yakından ilgilendiğini dile getiren Özkan Doğan, Hollandalı...

Haberi Oku