31 NUMARALI REKLAM ALANI
Alex heyecanı!

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu 6. ve son hafta mücadelesinde, yarın Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetiminde saat 18.00'de başlayan ve 1 saat 15 dakika süren antrenman basına kapalı gerçekleştirildi.
Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 4 gruba ayrılan oyuncular, 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından antrenmanı taktiksel ve bireysel çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Tedavi süreçleri tamamlanan Volkan Demirel, Gökhan Gönül ve Serkan Kırıntılı'nın yer aldığı antrenmanda, Alex de Souza ile Moussa Sow ise 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından takımdan ayrılarak, antrenmanı Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde yaptıkları çalışmalarla tamamladı.

Akşam saatlerinde yapılan antrenmanla Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, tesislerde kampa girerek, maç saatini beklemeye başladı.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

“Sneijder 3.5 yıllık imzayı attı“
Galatasaray'da Wesley Sneijder transferi ile yakından ilgilendiğini dile getiren Özkan Doğan, Hollandalı...

Haberi Oku