Siyaset:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Hükümet Sözcüsü Arınç: Açlık Grevine Son Verin

Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, terör örgütü PKK'nın talimatıyla başlayan ve BDP'nin de desteklediği cezaevlerindeki açlık grevlerinin sona erdirilmesi için çağrıda bulundu.

        BDP'nin de böyle bir çağrı yapması halinde teşekkür edeceklerini belirten Arınç, teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın da istemesi halinde avukatlarıyla görüşmenin sağlanabileceğini kaydetti.

        Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Bakanlar Kurulu, yaklaşık 5 saat sürdü. Toplantı sonrası açıklama yapan Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitche'in, Türkiye'nin kredi notunun yükseltmesinin olumlu karşılandığını ve gelişmelerin olumlu olacağını ifade etti.

        Başbakanlık'ta bir kişinin üç el ateş etmesiyle ilgili bir soruya ise Arınç, "Silah sesini duyduk, ilgili arkadaşlar ilgilendiler. Bir arkadaş açıklama yapmış olmalı. Kuru sıkı tabanca ile üç el ateş edildiği yönünde." dedi.

        Şahsın tüm GBT dökümanlarının incelendiğini, şahsi sorunları olduğunu hatırlatan Arınç, "Şahsın üzerinde yapılan aramada bir mektup bulundu, peşinen özür diledi, yaşadıklarından dolayı intiharın eşiğine geldiğini belirtti. Basit bir olay, zabıta vakası olarak görüyoruz. Bunun dışında yorumlanabilecek herhangi bir durum görmüyoruz. Gerekli incelemeler yapılıyor." şeklinde konuştu. CİHAN

Hükümet Sözcüsü Arınç: Açlık grevine son verin

Hükümet Sözcüsü Arınç: Açlık grevine son verin

Hükümet Sözcüsü Arınç: Açlık grevine son verin

Hükümet Sözcüsü Arınç: Açlık grevine son verin

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Kılıçdaroğlu'ndan Başbakana: Sayıştay...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclis Genel Kurulu'ndaki bütçe görüşmelerinde Sayıştay raporları...

Haberi Oku