Sağlık:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Yeni yüzünü gördü

Akdeniz Üniversitesi Plastik Rekonstrüktif Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim üyesi Prof Dr. Ömer Özkan, çift kol nakli ve yüz nakli hastalarının durumu hakkında bilgi verdi. Özkan, bugün ameliyat sonrası altıncı günün içinde olduklarını söyledi. Yüz naklinde çok büyük bir basamağı geçmiş durumda olduklarını kaydeden Özkan, şöyle konuştu: "Pazartesi günü çok çok müjdeli haberlerimizi veririz. Kendisi ile gayet çok net anlaşılır şekilde az öncede görüştüm. Gayet iyi mutlu, oda artık haberleri takip ediyor.
İnşallah önümüzdeki hafta sonuna doğru basın mensuplarına göstereceğiz"

ÇİFT KOL NAKLİ YOĞUN BAKIMDA
Çift kol nakli yapılan 34 yaşındaki Atilla Kavdır'ın durumu ile de ilgili bilgi veren Özkan, şunları söyledi: "Diğer hastamız diğer günlere göre daha iyi olmakla birlikte yoğun bakımda tedavisi devam ediyor. Yoğun bakımda olan her hastada her türlü riskin olabileceğini belirtiyoruz. Bir önceki günden hep ilerideyiz. Ama sağlığı tamamlanmış durumda değil. İlaçlarla ilgili, enfeksiyonla ilgili sıkıntı olmasın diye bu süreci sağlıklı atlatmaya çalışıyoruz. Yoğun bakımdaki takibi arkadaşlarımız tarafından
yoğun şekilde yapılıyor. Kısa zamanda bizde sağlığına kavuşmasını bekliyoruz."

YENİ YÜZÜNÜ GÖRDÜ
Özkan, "Uğur Acar kendisiyle ilgili haberleri izledi mi" sorusuna şöyle karşılık verdi: "Aslında bir miktar gözden kaçmış. Ama istiyor. Çok soğukkanlılıkla izliyor. Bir iki tane haberleri izlemiş ama tepkisini ölçmeye çalıştım. Sorun yok. Bize bir iki gün müsaade et dedik. Oda olgunlukla karşıladı. İki, üç gün sonra rahatlıkla serbest bırakacağız artık"
Yüzüne bilerek dokundurtmadıklarını anlatan Özkan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Sonuçta yeni yüz. Duymayacak. Duymasının da bir önemi yok şimdilik. Üç aydan önce duymayacağı için çokta bir önemi yok."

SGK'DAN DESTEK
Özkan, SGK Başkanı Fatih Acar'ın ziyareti ile ilgili olarak ise şunları söyledi: "Çok memnun olduk. Her türlü desteği vereceklerini söyledi. Buda bizi çok sevindirdi. Kol nakli ile başlayan bir sürecin sonundayız. Kendileri düşen her türlü desteği vereceklerini ifade ettiler."

İHA

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Bu ürünün satışı durduruldu
Sağlık Bakanlığı tansiyon hastalarının rağbet gösterdiği ürünün satışını durdurdu.

Haberi Oku