Sağlık:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Eklem Cerrahi Merkezi kuruldu

Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi eklem yaralanmalarının tedavisinde bir ilke imza atarak, Eklem Cerrahi Merkezini faaliyete geçirdi.

Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi, Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Murat Bozkurt, eklem rahatsızlıklarının artmasıyla eklem cerrahi merkezlerinin de önem kazandığını belirterek, "Bundan hareketle Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Eklem Cerrahi Merkezi kuruldu ve çalışmalarına başladı" dedi.
Bozkurt, merkezde ortopedist, spor hekimi, romatolog ve fizik tedavi uzmanlarının bulunduğunu dile getirerek, merkeze ilişkin şu bilgiyi verdi:

"Merkezimize, eklem ağrısı ile başvuran özellikle diz, kalça, ayak bileği, omuz ve dirsekte problemi olan hastalarımıza hizmet veriyoruz. Romatizmal hastalıkları romatoloji, fizik tedavi ile diğer eklem rahatsızlıklarını da ortopedist, spor hekimi, fizyoterapistlerle birlikte tedavi ediyoruz. Cerrahi gerektiren durumlarda ise gerekli müdahale ile tedavi yapıyoruz."

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Bu ürünün satışı durduruldu
Sağlık Bakanlığı tansiyon hastalarının rağbet gösterdiği ürünün satışını durdurdu.

Haberi Oku