|
SON DAKİKA
Tavşançalı'da Sağanak Yağış
Tavşançalı'da Gençlik Bayramı
Mervan Isveç U21 Milli Takımına…
Guluzar Sariboga Vefat Etmistir.
Osman Son Maçında 3 Gol Atmıştı.Osman Kızıl öldürüldüğü gün son maçına çıkacağını bilmiyordu. Son maçında 3 gol atan ve çevresinde çok iyi bir futbolcu olarak bilinen Kızıl , anne ve babasının apartmanında başından vuruldu.
Olayın görgü tanığı arkadaşı Ali Ramazan , vuran kişinin merdivende Osmanı beklediğini ve Osmanın 3 kurşunun apartmanın diğer pencelerine isabet etti. 26 yaşındakı Osman Kızıl son maçında çok iyi oynadığını ıfade eden diğer arkadaşı Nisan olayın şokunu ve acısını Arkadaşları ve çevresi tarafından sevilen bir gencin ölümü tüm Fıttja yı yasa boğdu. ***Tavsancali.Net Özel Haberi*** selamDengbej, 12 ay önce yorumladı
Genc bir delikanli gözu önunde baskalari tarafindan kursunlaniyor buna kimse korkusunda polise konusmuyor sizce bu dogrumu?eyer sizler böyle korkarak susarsaniz sizinde cocuklariniz var ,ama kendi köyun insanini korumak yinede köylulere kalmali.aksi taktirde bizim toplum demeye gerek kalmaz.
İLGİLİ HABERLER
İlgili Haberler
|