Haftanin Konugu:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Haftanın Konuğu ; Osman Aykut

Sevgisiz bu dünyada robot hayatı yaşanıyor , kültürün kaybolduğu avrupada artik arayış içindeler. Bu arayışı avrupa'da deyil kültürü geleneği zengin olan ülkelerde arıyorlar.
 
Bu ülkeler asya , uzak dogu ülkelerinde arıyorlar farkındaysanız avrupa toprak savaşı vermiyor toprak peşinde deyiller molozlasmıs insanlari icin yeni macera arayisi icindeler. Kültürünü kaybetmiş olan avrupa kendileri icin arayiştalar. Asya ve uzak dogu ülkeleri ve de Türkiye bu molozlasmis avrupa icin uygun ulkelerdir.
 
Bu ulkelerin zenginligi kulturleridir , örfü, adetleridir. Bu avrupada kaybolmus bir seydir , avrupa'da sag parti yada sol parti fark etmez sistem aynidir. Bizler cok sey kaybettik , bizlere guler yuzuyle verdikleri bir kac yardimi biz bunu cok büyük gördük ulkemizde bunlar yok dedik onlarin cevabi bu sizin hakiniz ve bunu biz çok büyüttük.
 
Her hakki onlarda aradık peki karsiliginda ne verdik ; saygimizi , kulturumuzu , geleneklerimizi , degerlerimizi verdik en acisi neslimizi veriyoruz bugun dönüp baktigimizda ne kazandik ; kapital peki ne kaybetik herseyimizi kim kazandı tabiki herseyden mahrum olan avrupa burjuvasi kim saygın  sömüren , kim  madur sömürülen.

Saygilarimla ....

OSMAN AYKUT

Not ; sizde Haftanın Konugu olabilirsiniz , istediginiz hersey hakkında , kendiniz , yasanılan olaylar ve tavsancalı hakkında herseyi okurlarımızla paylaşabilirsiniz. Tabii dedikodusuz , iftirasiz , duzeyli ve genclerimize ornek olacak sekilde ...

Iletisim ;
[email protected] yada facebook sayfamizdan bize ulasabilirsiniz ...

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

GEZI PARKI
GEZI PARKI

Haberi Oku