Omaro ve Çevresi:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Trondheim'de Kültür Dayanışma ve Yeni Yıl Gecesi
Bülent Küçükçelik 26 Aralık Çarşamba günü Trondheim'de düzenlenecek dayanışma ve yeniyıl gecesi hakkında websitemize özel şu bilgileri verdi :

¨Düzenlenecek gece bir birlik, temsil ve ayni zamanda Kurdistanin degisik bölge halklarina destek amaçlı bir gece olarak nitelendirilmiştir. Amacımız Trondheim veya dısında ikamet eden bütün insanlarimiza bir eğlence vazfında bulunmaktır. Aynı zamanda bir birlik tablosunda eğlence kültürümüzü genişletmek,bunu yaşatmak ve bilmiyen insanlara yansıtmaya calışmaktır.

Konserde bulunacak ve sahnede yer alacak olan degerli Kürd sanatcilarimiz ise Hozan Dino, Hozan Kawa,Dijwar silevaney ve serko meriwani, ve ayrica konya yerel sanatcilarimizlada iletişimde bulunup böyle bir geceye katılmaları için tüm gayretimizi göstermeye çalışacağız.



Gece 26 aralik , saat 16:00da baslayacaktır.

Bilet fiyatları :
Yetişkinler için 150 norvec kronu, 16 yas altında olan gençlerimiz icin 50 kron ve 10 yas altinda olan çocuklarımız için bedava

Yer ;
TRONDHEIM JAKOBSLI TURVEGEN,charlottenlund GYMBYGG

Bilgi ve iletisim : Bulent Kucukcelik
Facebook gece  hakkindaki sayfasina ulasmak icin TIKLA

Buarada tavsançali.net olarak düzenlediğimiz ses yarışmasında ikinci olan genç kardeşimiz Aligül Küçükyavuzda gecede sahne alacak eğer istekler ve ısrarlar olursa kendilerine ,  1. olan sevgili Bülent ve 3. olan değerli abimiz Özgür Baran'ıda sahnede görmek isteriz.


Herkesin bu geceye destek vermeleri ümidi ile ...
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hasip Kaplan Tavsancalida Halka Seslendi
BDP milletvekilinin Tavsancali ve çevresi ile buluşması ve halka seslenişi ...

Haberi Oku