Omaro ve Çevresi:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Kritik Gün , Dualarınızı Eksik Etmeyin
Tavsancali.Net Özel Haber / Editör : Ramazan Güven ( Bu yazı da fazlasıyla objektif olmak için çaba sarf ettim fakat bir yandan onun güzel bir yüreğe sahip olduğunu göz arda etmeden, unutmadan ) ...

Faık Güven ( Fayo Kawe )'nin oğlu Hasan Güven birkaç yıldır Norveçteydi. Ortağı olduğu dükkanı sattıktan sonra bir süreliğine İsveç'e ailesinin yanına gelmişti. Ve ailesinde kısa bir süre kaldıktan sonra çalışmak için tekrar Norveçe dönecekti...Hayali temiz bir sayfaydı bu yaşadıkları hayalleri olamaz! Tüm bunlar bizlerin kafasında şüphe bıraktı o gerçekten bu kadar önyargıyı hak ediyor mu diye ? Söylenenlerin aksine o buna zorlandı mı.. Polis onun yanında olan birçok kişiyi tutukladı (Çetenin lideri bir İran asıllı şahısmış) sonuç olarak hemşerimiz bir çete kurbanı mı ? Herkes kendi düşüncelerinde elbette özgürdür herkesin kendisine göre doğruları vardır.. Ama böylesine sevilen, saygılı, edebli bir insan olan Hasan kardeşimiz bunları hak etmedi.. Kafasına kurşun sıkıldı bu ne kadar doğru ? Onun için ağlıyan ailesi, sevenleri bu soruyu soruyor her ne kadar cevablarını almıyacaklarını bile bile.. Sonuç itibariyle çoğumuz bembeyaz bir sayfa da kusursuz bir yaşam sürmüyoruz hata insana tecrübe katar tecrübe de insanı doğruya yöneltendir elbet.

Vurulduktan sonra tedavi gördüğü hastaneye onlarca seveni, ailesi, dostları akın etti.. İsveç medyası da onu mağdur olabilir mi ? Soruları için de duygusal olarak savundu.. Facebook gibi paylaşım sitelerin de Türk, Kürt vatandaşlar haricin de yabancı vatandaşların olumlu mana da yoğun ilgisini gördü, güzel dualarını aldı..



Hasan'ı sevenler Facebook sosyal paylaşım sitesinde güzel dualarını, dileklerini, desteklerini esirgemediler. Sadece 24 saat'de yukarıda ki resmi 650'ye yakın kişi beğendi ve çok sayıda yorumlar geldi..


Kendisi şuan komada yoğun bakımda Karolinska Hastahenesinde ve olay anında Hasan'a ateş açan polis soruşturmaya alınmıştı.

Beynindeki kurşunun çıkarılma ihtimalinin şuan zayıf olduğunu şayet çıkarılırsa eğer ağır kanama sebebinden hastanın kaybedilebileceği belirtildi doktorlar tarafından.. Ve Hasan'ın bugün yani pazartesi günü narkoz verilmeyip etkisini kaybettikden sonra uyandırılması bekliyoruz...Bizlere verilen bilgiler bunlar.

Elbette ki ailesi ve biz sevenleri için Pazartesi günü zor bir süreç olacak , süphesizki Allahtan umut kesilmez. Ailesine, akrabalarına, sevenlerine sabır diliyoruz .. Dualarımızla dualarınızla o yine aramızda olacak inşallah ...Norveç, Almanya gibi diğer ülkelerden akrabaları da destek amaçlı aileyi ziyaret etmeye devam ediyor..

Not : İlk günden itibaren Bu haber hakkında herhangi bir video ve resim yayınlamama kararı aldık  ve Türk medyasında çıkan ailesini sevenlerini üzen başlıklı haberler atıldı , herkesi duyarlı ve anlayışlı olmaya davet ediyoruz. 

Dualarınızı eksik etmeyin inanın hiçbir şey göründüğü gibi olmayabilir..Ayrıca olay anında orda olan bir Tavşançalılı görgü tanığı Hasan vurulmadan önce birşeyin arkasına saklanıp teslim olmak istemişti ama buna arkadaşı engel olmuştu onu çekerek dedi..Vurulduktan sonra ancak arkadaşları tarafından serbest bırakılmıştı hemde vurulma anında arabadan onu tekmeleyerek.





Tavsancali.Net Haber Ajansi- Ramazan Guven
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hasip Kaplan Tavsancalida Halka Seslendi
BDP milletvekilinin Tavsancali ve çevresi ile buluşması ve halka seslenişi ...

Haberi Oku