Omaro ve Çevresi:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Flash Haber ! Tavşançalı Belediyesi'nde Soygun
Tavsancalı.Net Özel Haber

Dun gece bilinmeyen şahıslar tarafından Tavşançalı belediyesi soyulmuştur detaylar daha sonra verilecektir bizi takip etmeye devam edin…

Belediyeye giren hırsız veya hırsızlar kasayı açtılar  kasada para bulunmuyordu ama güvenlik kameralarını söküp kaçtılar olayla soruşturma başlatıldı..

Tavşançalı Belediyesi'ni gece geç saatlerde gelen kimliği belirsiz hırsız veya hırsızlar, belediye binası dış giriş kapısını sert cisimle bükerek kilitleri zorlayıp açtı. Daha sonra içeriye giren şüpheliler, sekreter ve belediye başkanın makam odasının kapı kilitlerini kırarak içeriye girdi. Belediye Başkanı Hüseyin Baysal'ın masasındaki çekmecelerin kilidini kıran şüpheliler, 2 bin TL değerindeki telefonu, 3 kutu çikolatayı ve 5 paket sigarayı aldı.

Daha sonra vezne odasında bulunan masa çekmecesindeki 10-12 TL bozuk parayı alan şüpheliler, çelik kasayı da açtı. Son olarak belediye içindeki kamera kayıt sistem odasına da giren şüpheliler, kayıt bilgisayarını alarak kaçtı.

Hırsızlık şüphelilerinin, her gün veznede biriken paraları gün sonu bankaya yatırdıkları için çelik kasada hiçbir şey bulamadıklarını, evrak ve belgelere dokunmadıklarını belirten Başkan Baysal, "Sabah göreve başladığımızda belediyede kilitli olan kapıların kilitlerinin tamamının kırılmış olduğunu görüp Jandarmaya ihbarda bulunduk. Cihanbeyli  ilçesinden gelen olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmada herhangi bir parmak izi veya ayak izine rastlanmadı. Şüpheliler, belediye binasına ön kapı kilidini kırıp girmiş, çıkışta ise arka kapıyı kullanarak kayıplara karışmışlar. Hırsızlıkla ilgili olarak jandarma tarafından yakalanmaları için çalışma başlatıldı" dedi.



Tavsancali.Net Haber Ajansi-Yasin Celep
Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hasip Kaplan Tavsancalida Halka Seslendi
BDP milletvekilinin Tavsancali ve çevresi ile buluşması ve halka seslenişi ...

Haberi Oku