Omaro ve Çevresi:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
BDP Vekilleri Festival için Omaro'da
Daha sonra BDP vekilleri BDP Eşbaşkanı Sayın Gültan Kışanak, BDP Grup başkanvekili Sayın İdris Baluken ve BDP Muş Milletvekili Sayın Sırrı Sakık Omaro ve çevre halkı ile buluşmak için festival alana doğru konvoy ile birlikte yola çıktı.

Gelişmeleri ve video fırsat buldukça habere ekleyeceğiz ..

yeni resimler eklenmiştir : 07.07.2013 saat 17:15
yeni resimler eklenmiştir : 07.07.2013 saat 18:24

BDP Genel Baskan Yardimcisi Gültan Kisanak, "Biz istiyoruz ki bu baris süreci, bu demokratik çözüm süreci sorunsuz bir sekilde ilerlesin" dedi

Kisanak, Tavsançali Sanat ve Kültür Festivali için geldigi Tavsançalida, Türkiye'de bir baris ve demokrasi sürecinin isledigini söyledi.

Hep beraber büyük bedeller ödenerek bu noktaya gelindigini ifade eden Kisanak, "Burada bulunanlarin birçogunun yurt disindan geldigini biliyorum. Tatil yapmaya geldiniz ama bu yaz tatil yapilacak bir yaz degil, ciddi bir sekilde çalisarak baris sürecine katkida bulunalim" diye konustu.

Kisanak, yerel seçimlerde BDP'nin Kulu ve Cihanbeyli ilçelerinde basarili olabilmesi için partililerden destek istedi.

Daha sonra Cihanbeyli ilçesine bagli Gölyazi beldesindeki Kültür ve Dayanisma Senligi'ne katilan Kisanak, burada yaptigi konusmada, herkesin gönlünden geçenin baris sürecinin basarili bir sekilde ilerlemesi oldugunu dile getirdi.

"Herkes, üzerine düsen görevi yaparsa; kesinlikle bu ülkede artik bir tek damla dahi kan akmaz" diyen Kisanak, sunlari kaydetti:

"Biz istiyoruz ki bu baris süreci, bu demokratik çözüm süreci sorunsuz bir sekilde ilerlesin. Analarimiz artik evlerinde kaygili olmasinlar. Yürekleri ferah, gönülleri rahat olsun. Huzur içerisinde olsunlar. Evlatlariyla birlikte özgür bir yasami paylassinlar. Bunun için çalisiyoruz. Bunun için mücadele ediyoruz."

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Hasip Kaplan Tavsancalida Halka Seslendi
BDP milletvekilinin Tavsancali ve çevresi ile buluşması ve halka seslenişi ...

Haberi Oku