31 NUMARALI REKLAM ALANI
İzdivaç aşkına bunu da yaptılar!  VİDEO

İzdivaçta sınır tanımayan televizyon dünyası bu kez kanaldan kanala canlı bağlantı kurdu; Ece Erken ile Hande Ataizi iki farklı kanaldan aynı anda canlı yayın bağlantısı yaptı.

 Video için tıklayınız...

Geçtiğimiz hafta TNT ekranlarında Hande Ataizi'nin sunduğu izdivaç programında kendine uygun bir eş adayı bulmak isteyen Medet isimli damat adayı, programda tanıştığı Şule'yle bir kaç defa görüştü ancak sonrasında çift kavga edip ayrıldı. Damat adayı Medet, günler sonra Beyaz Tv'de Ece Erken'in sunumuyla ekrana gelen 'Tatlım Benim'e konuk oldu. Gelin adayının programda olduğunu öğrenen ve çifti barıştırmak isteyen Ece Erken, Beyaz TV'den TNT ekranlarında aynı anda yayınlanan Hande Ataizi'nin izdivaç programına bağlanarak küskün gelin ve damat adayını canlı yayında buluşturdu.

Canlı yayında Şule'den özür dileyen Medet, Şule'yle yeniden görüşmek istediğini söyledi. Gelin adayı Şule de Medet'le yeniden görüşmesi halinde çok mutlu olacaklarını söyleyen Ece Erken'in isteğini geri çevirmedi. Gelin adayı, Ece Erken'in yoğun çabaları sonucunda barışmayı kabul edince iki kanal arasındaki canlı yayın bağlantısı başarıya ulaşmış oldu.

 

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

RTÜK Yasası'nın iptali istemi reddedildi
Anayasa Mahkemesi, RTÜK ile ilgili düzenlemelerin yer aldığı 6112 sayılı kanunun iptal istemini reddetti

Haberi Oku