31 NUMARALI REKLAM ALANI
Türk dizileri izlenme rekorları kırdı

Macar medyası, Macaristan'da 2011 yılının Nisan ayı sonunda başlayan Türk dizi filmleriyle ilk kez buluşan Macar TV izleyicilerinin, "Binbir Gece" ve "Ezel" dizilerine gösterdiği ilgiye daha önce rastlanmadığını yazdı.

Macar medyası, 10 milyon nüfusa sahip olan Macaristan'da Türk dizilerinin her gün milyonlarca Macar seyirci tarafından ilgiyle izlendiğini, Türk dizilerinin ülkede yayınlanan diğer yabancı ve Macar dizilerinden çok daha fazla rağbet gördüğü yorumunda bulundu.

Macaristan'da geçtiğimiz yıl Nisan ayından itibaren ülkenin en fazla seyredilen ikinci kanalı olan TV2'de yayınlanmaya başlayan yönetmenliğini Kudret Sabancı'nın yaptığı Türk dizisi "Binbir Gece" büyük ilgi görünce, rakip kanal Macaristan'ın en fazla izlenen TV kanalı konumundaki RTL Klub ise başrolünü Kenan İmirzalıoğlu'nun oynadığı ''Ezel'' dizisini yayınlamaya başlamıştı. Bu iki Türk dizisi izlenme rakorları kırınca, yönetmenliğini Andaç Haznedaroğlu'nun yaptığı ''Dudaktan Kalbe'' isimli Türk dizisi de Macaristan'da yayınlanmaya başlamıştı.

AA

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

RTÜK Yasası'nın iptali istemi reddedildi
Anayasa Mahkemesi, RTÜK ile ilgili düzenlemelerin yer aldığı 6112 sayılı kanunun iptal istemini reddetti

Haberi Oku