31 NUMARALI REKLAM ALANI
İffet'e sürpriz evlenme teklifi

Başrollerinde Deniz Çakır, İbrahim Çelikkol, Mahir Günşiray, Zuhal Olcay gibi isimlerin yer aldığı Star TV'nin sevilen dizisi 'İffet'te dün akşam yine heyecanlı gelişmeler yaşandı;

Babasının Cemil'i düğününde bıçaklamış olması, İffet için de büyük bir darbe oldu. Cemil yaralı halde hastaneye yetiştirildi ve acilen ameliyata alındı. Ahmet ise polise teslim oldu. Dilek, Nil'i de İffet'e karşı doldurarak kendi tarafına çekmeye çalıştı ve bunu başardı.  Bu arada Nil'in uyuşturucu kullandığı ortaya çıktı ve bunu bir tek İffet gördü.

İffet hakkında bilgi toplatan Dilek, ondan kurtulmak için kullanabileceği bir koz bulamayınca onu evden uzaklaştırmaya, yazlık eve yollamaya karar verdi. Ancak İffet'in halası bu duruma daha fazla dayanamadı ve istifa ederek İffeti de alıp evden ayrıldı.

İffet hakkında bilgi toplayan Emre ise öğrendiklerini Dilek'e değil, Ali İhsan'a anlattı. İffet'in başına gelenleri öğrenen Ali İhsan her ikisinin de hayatını değiştirecek bir karar aldı ve İffet'e evlenme teklif etti.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

RTÜK Yasası'nın iptali istemi reddedildi
Anayasa Mahkemesi, RTÜK ile ilgili düzenlemelerin yer aldığı 6112 sayılı kanunun iptal istemini reddetti

Haberi Oku