31 NUMARALI REKLAM ALANI
Ekranda şike tartışması

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün vetosuyla birlikte yeniden gündeme oturan "şike yasası" Habertürk'te Türkiye'nin Nabzı programında tartışıldı.

Gül'ün vetosu ve AK Parti'den gelen farklı açıklamalar, "Şike AK Parti'de çatlak mı yarattı?" sorusunu akıllara getirdi.

"AK PARTİ'DE CİDDİ ÇATLAK VAR"
Gazeteci Mehmet Baransu, bu soruya "AK Parti'de çatlak var. Dün Ankara'daydım AK Parti'li ve CHP'li birçok insanla görüştüm. Yasanın bu şekliyle geçmesiyle ilgili AK Parti'de ciddi anlamda bir çatlak, fazlasıyla var. Hayati Yazıcı bir gün önce dediğinin tam tersini söyledi" yanıtını verdi.

FENERBAHÇE CEPHESİNDE DURUM
Soruşturmanın başladığı günden bugüne Fenerbahçe yönetimindeki farklı sesleri de spor yazarı Ercan Saatçi yorumladı. Saatçi, şunları söyledi:

"104 yıllık bir camia, toplumun en büyük suç örgütü gibi gösteriliyor. Bunu yönetmek kolay bir şey mi? Bunu kaldırmak kolay mı? Binlerce taraftarı olan bir spor kulübünden söz ediyoruz. Hangi yönetici idmanlı olabilir? Futbolsever olarak benim hedefim karşı takım. Fenerbahçe olarak kimyamızı bozdular. Fenerbahçe ayakta kalacaktır. Bütün Fenerbahçeliler'in sağduyulu olmasını bekliyorum. Anayasanın bile değiştirilmesinin konuşulduğu ortamda yasada değişiklik olmasını normal kabul ediyorum. Özellikle Fenerbahçe ile ilgili konuşanlar ayağını denk alarak konuşmalı. Ceza alması gerekenler varsa elbette alsın. Cezaları kesinleşmemiş insanlara da suçlu muamelesi yapmayalım"

BARANSU'YA ŞOK SORU!
Programda Ercan Saatçi ile Mehmet Baransu arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Baransu'nun "Yasanın Genel Kurul'da kabul edilmemesi gibi bir durum olmaz. Başbakan bugün birçok kişiye telefon açtı" sözlerinin ardından Ercan Saatçi, "Sen Başbakan'ın telefonunu mu dinliyorsun?" diye sordu...


Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

RTÜK Yasası'nın iptali istemi reddedildi
Anayasa Mahkemesi, RTÜK ile ilgili düzenlemelerin yer aldığı 6112 sayılı kanunun iptal istemini reddetti

Haberi Oku