31 NUMARALI REKLAM ALANI
Yalçın Çınar kansere yenik düştü

33 yıldır görev yaptığı Milliyet'in sevilen isimlerinden olan Yalçın Çınar, bir süredir kanser tedavisi görüyordu. 65 yaşındaki Yalçın Çınar bugün sabaha karşı evinde vefat etti.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti (TGC) Balotaj Kurulu üyesi gazeteci Yalçın Çınar'ın cenazesi 31 Ağustos Çarşamba günü Teşvikiye Cami'sinde kılınacak öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek

TGC'DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Çınar'ın ölümünün ardından bir başsağlığı mesajı yayınlayan TGC Yönetim Kurulu, basın topluluğuna ve ailesine başsağlığı diledi.

Cemiyet, Yalçın Çınar'ın ölümüyle ilgili yayınladığı mesajda "Çok değerli meslektaşımız Cemiyetimiz Balotaj Kurulu üyesi Yalçın Çınar'ı kaybettik. Çınar'ı sevgi ve saygıyla anarken ailesine ve basın topluluğumuza başsağlığı diliyoruz" ifadelerine yer verdi.

YALÇIN ÇINAR KİMDİR?
Yalçın Çınar 1946 yılında Elazığ da doğdu. Mesleğe 1973 yılında Hayat ve Hayat Spor Dergilerinde Foto Muhabiri olarak başladı. Milliyet Gazetesinde Fotoğraf Editörü ve Fotoğraf Arşiv Müdürü olarak çalıştı. "Anarşi Raporu" ve "Uçağa Bomba" yapıtları adlı ödülleri aldı. Yalçın Çınar sürekli basın kartı sahibi.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

RTÜK Yasası'nın iptali istemi reddedildi
Anayasa Mahkemesi, RTÜK ile ilgili düzenlemelerin yer aldığı 6112 sayılı kanunun iptal istemini reddetti

Haberi Oku