31 NUMARALI REKLAM ALANI
Seda Sayan işime taş koydu

Alt Üst Muhabbetler'in bu haftaki konuğu programlarıyla adından çok söz ettiren ve konuk olarak ekranlarda pek görünmeyen Lerzan Mutlu idi. Esin Övet çok merak edilen konuları sordu, Lerzan Mutlu açık yüreklilikle cevapladı.

"BENİ İŞİMDEN ETTİ"
Seda Sayan ile aralarındaki sorunun iç yüzünü anlatan Lerzan Mutlu, başlarda nedenini bilmediği şekilde desteklendiğini ve neler olduğunu anlamasına bir gazeteci büyüğünün neden olduğunu söyledi.

"UYARILDIM"
Gazeteci bir dostu tarafından; "Bu tuzağa sakın düşme! Sanat camiasında bazı insanlar, yerlerine oturacak insanların önünü kesmek için yanlarına alırlar " şeklinde uyarıldığını belirten Mutlu, bir süre sonra gerçekleştiğini söyledi.

"İŞİNDEN EDİP GÖBEK ATANA İNSAN DEMEM"
Show TV'de program yapmaya başladığında Seda Sayan'ın genel müdürlerini arayıp kendisini işinden ettiğini anlatan Mutlu ağır konuştu: "Eğer bir kişi birini işinden edip ertesi gün programında göbek atabiliyorsa ben ona insan demem"

İLGİNÇ MESAJ
Lerzan Mutlu Seda Sayan'la ilişkisini anlatırken, Seda Sayan'dan yeni ayrıldığı bilinen Atilla Altay, Alt Üst Muhabbetler programına, "Lerzan Mutlu'nun programlarını takip ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum" diye mesaj gönderdi.

 Video için tıklayınız...

 

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

RTÜK Yasası'nın iptali istemi reddedildi
Anayasa Mahkemesi, RTÜK ile ilgili düzenlemelerin yer aldığı 6112 sayılı kanunun iptal istemini reddetti

Haberi Oku