31 NUMARALI REKLAM ALANI
Eski 'Cemşit'ten yenisine övgü

Eylül ayında atv'de ekrana gelecek olan 'Al Yazmalım' dizisinin çekimleri Bursa'da sürüyor. 1977 yılında Türkan Şoray ve Kadir İnanır'ın başrollerini paylaştığı 'Selvi Boylum Al Yazmalım' filminin dizi versiyonu olan yapımda, 'Cemşit' karakterini Barış Falay canlandırıyor. Bu rolü 34 yıl önce oynayan Ahmet Mekin, Barış Falay için övgü dolu sözler söyledi.

Sabah'ın haberine göre 79 yaşındaki usta oyuncu, "Barış Falay, iyi bir oyuncu. Seçimi doğru yapmışlar. 'Cemşit' karakterini de layığıyla oynayacağından şüphem yok" dedi.

Mekin, 'Cemşit' rolü için Falay'a verebileceği bir öğüt olmadığını söyledi: "Barış, o rolün altından kalkar ve eminim çok doğru bir şekilde yorumlar."

'KERPETEN'DEN 'CEMŞİT'E
'Ezel'de sergilediği 'Kerpeten Ali' performansıyla şöhretine şöhret katan Barış Falay, bu kez yine kilit bir rol olan 'Cemşit'i canlandıracak.

Ay Yapım tarafından atv için çekilen dizi, Cengiz Aytmatov'un unutulmaz eseri 'Kırmızı Eşarp'tan TV'ye uyarlanacak. Özge Özpiriçci'nin dizideki ismi bu kez 'Asya' değil, 'Asiye' olacak'.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

RTÜK Yasası'nın iptali istemi reddedildi
Anayasa Mahkemesi, RTÜK ile ilgili düzenlemelerin yer aldığı 6112 sayılı kanunun iptal istemini reddetti

Haberi Oku