Magazin:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
İpek erkek arkadaşının eski sevgilisinden şikayetçi

 Bir gazetede "Nişanlımı Çaldı" başlığıyla birlikte sevgilisiyle çekildiği fotoğrafların yayınlandığını belirten Tuzcuoğlu, bu haber ve fotoğraflar yüzünden gururunun incindiğini anlattı. Tuzcuoğlu bu fotoğrafları Elif Elvan Nurkaya'nın servis ettiğini belirterek şikayetçi oldu.

Oyuncu Yener Gürsoy'dan 6 ay önce boşanan oyuncu İpek Tuzcuoğlu, yeni sevgilisi Enver Selim Kurtoğlu ile çektirdiği özel fotoğraflarını basına sızdırdığını iddia ettiği sevgilisinin eski kız arkadaşı Elif Elvan Nurkaya'u savcılığa şikayet etti.

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na gelerek suç duyurusunda bulunan Tuzcuoğlu, 17 Kasım tarihinde bir gazetenin ekinde haberin manşetten verildiğini ve erkek arkadaşı olan Enver Selim Kurtoğlu ile kendisinin çektirdiği fotoğraflarının ve sevgilisinin eski kız arkadaşı olan Elif Elvan Nurkaya'nın fotoğraflarının basıldığını ve bu şekilde haber yapıldığını öğrendiğini anlattı.

Söz konusu fotoğrafları gazeteye Elif Elvan Nurkaya'nın verdiğini düşündüğünü belirten Tuzcuoğlu, söz konusu fotoğrafların yalnızca Elif Elvan Nurkaya'da bulunduğunu anlattı. Tuzcuoğlu, fotoğrafların ve haberin bu şekilde medyada yer almasının gururunu incittiğini bu haber ve fotoğraflar yüzünden kamuoyunda hakkında farklı imajların oluşturulmasına ve saygınlığının zedelenmesine sebebiyet verildiğini belirtti.

Tuzcuoğlu, ayrıca haberin başlığında "çaldı" kelimesinin kullanılmasının kendisini son derece rencide ettiğini ve onurunu zedelediğni belirterek fotoğrafları servis ettiğini iddia ettiği Elif Elvan Nurkaya ve haberi yapan gazeteciden şikayetçi oldu.

ÖZDEN ATİK- AHT

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Gangnam Style şarkısı Yetenek Sizsiniz Yarışması'nda
Koreli şarkıcı PSY'nin dünyayı kasıp kavuran Gangnam Style şarkısı ve dansı ekranları süslemeye devam...

Haberi Oku