Magazin:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
İddialara bu fotoğraflarla yanıt verdi

BEGÜM ÇELİKKOL
HABERTURK.COM MAGAZİN SERVİSİ

Bağlantı için tıklayınız...

Nihat Doğan ile ilgili bomba bir iddia daha! Nihat Doğan'ın, askerliğini anlattığı gibi Tunceli'de yapmadığına dair iddialar ortaya atıldı. Fakat sanatçı bu iddiaları askerlik fotoğraflarını Twitter'da paylaşarak çürüttü.

Olay şöyle gelişti:

Rize’nin Çamlıhemşin İlçesi’nde yaşayan ve yerel bir internet sitesinde editörlük yapan Cemil Kuş, sosyal paylaşım sitesi Facebook’ta, 1999 yılında vatani görenini 78-1 tertip olarak yaptığı Artvin’in Borçka İlçesi’ndeki 3’üncü Hafif Piyade Taburu adına grup oluşturdu. Nedeni, Nihat Doğan'ın her yerde askerliğini Tunceli dağlarında yaptığını söylemesiydi. Kuş, aynı dönemde Nihat Doğan'la birlikte Artvin'de askerlik yaptığını iddia etti.

Editör Kuş, "Nihat’la birlikte Borçka’da askerdik. Ben telsiz operatörüydüm, o da gazinoda görev yapıyordu. Güzel omlet yapardı. Şimdi o sanatçı oldu, bizi tanımaz. Ancak askerlik yerini neden farklı söylediğini anlayamadık. Bu konuda onu doğruları söylemeye çağırıyoruz" şeklinde bir iddiada bulundu.

NİHAT DOĞAN'DAN YANIT GELDİ
Nihat Doğan, Kuş'un iddialarının medyada yer alması üzerine Twitter hesabından açıklamalar yapmaya ve askerde çekilmiş fotoğraflarını paylaşmaya başladı.

Doğan, bu iddiayı asılsız çıkaracak açıklamalarda bulundu: "Sabah sabah bu sazanlar da olmasa biz neye güleceğiz? Ne zamandan beri askeri gazinoda kampetde yatılıyor? Hiç omlet yapar bir halim var mı? Ne dediysek o. Bu Asılsız haberi yapan medya; yine sınıfta kaldınız, yine çaktınız. O değil de, benimle ilgili her asparagas haberi bana Tweet atan bu sazanlar da olmasa neye güleceğim"

KUŞ'UN YANITI HABERTURK.COM MAGAZİN SERVİSİ'NE
Nihat Doğan'ın kendilerine "Sazan" dediğini ilettiğimiz Cemil Kuş, "Nihat Doğan'ın sazan demesini acizlik olarak görüyorum. Bu konuyu uzatması halinde bütün foyalarını açığa çıkartacağımı belirtir; bu konunun daha da uzatılmamasını öneririm.. Bu adama benden özür dileme şansını veriyorum... Yoksa onun için kötü olur" dedi.

"Nihat Bey çocuklarımıza tesirli oluyor" diyen Kuş, "Böyle palavracı insanların piyasada durup çocuklarımızı etkilemesi gücüme gitti. Bu adam bizden cevap bekliyor. Ben de her şeyi anlatacağım" şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Gangnam Style şarkısı Yetenek Sizsiniz Yarışması'nda
Koreli şarkıcı PSY'nin dünyayı kasıp kavuran Gangnam Style şarkısı ve dansı ekranları süslemeye devam...

Haberi Oku