Magazin:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Sevgilisinin arkadaşlarına davet verdi

GAZETE HABERTURK- HT MAGAZİN

İşadamı Sadettin Saran, Hülya Avşar’dan ayrıldıktan sonra ciddi bir ilişki yaşamaya başladığı diş doktoru sevgilisi Emek Külür ile ilk kez geçtiğimiz haftalarda düzenlenen 30. Geleneksel Polis Balosu’nda görüntülenmişti.

Daha önceleri de sevgililerin evlilik planları yaptığını yazmıştım. Sadettin Saran ve Emek Külür geçtiğimiz cumartesi gecesi Saran’ın Kemer Country’deki evinde minik bir yemek daveti vermişler. Yaklaşık yirmi kişinin katıldığı yemekte Emek Külür’ün arkadaşları ağırlıktaymış. Çünkü Saran, sevgilisinin arkadaşlarıyla tanışmak istemiş. Sadettin Saran daha önceleri sevgilisi Hülya Avşar için de aynı evde yemek vermişti. Bu arada Hülya Avşar demişken duyduğum başka bir dedikoduyu yazmadan edemeyeceğim.

Emek Külür, meğer Sadettin Saran ile Hülya Avşar ile aşk yaşadığı zamanlardan tanışıyormuş. Hatta o zamanlar Emek Külür, yakın çevresindeki arkadaşlarına “Yakında öyle bir erkekle birlikte olacağım ki... Hem çok yakışıklı, hem de çok zengin...” diyormuş. Hülya Avşar ile Sadettin Saran aşkı bittikten kısa süre sonra Emek Külür ile Sadettin Saran görüşmeye başlamış. Bu ilişkiyi öğrenen Hülya Avşar, Emek Külür’ü tanıyan bazı ortak arkadaşlarına da ikiliyi tanıştırdığını zannettiği için küsmüş. Hatta sırf bu yüzden, yani Sadettin Saran’a nispet yapmak için Hülya Avşar’ın Mehmet Dereli’yle kısa bir aşk yaşadığı da konuşulanlar arasında.

PRENSESLER ONDAN GİYİNİYOR
Prenses Nilüfer Sultan başta olmak üzere birçok önemli ismi ve özellikle Avusturya Kraliyet Ailesi hanımlarını giydiren ünlü modacımız Atıl Kutoğlu’nun keyfine diyecek yok. Geçtiğimiz hafta Park Hyatt Otel’de Avusturya Prensesi Camille von Habsburg onuruna bir davet vermişti. Prenses de bu davette Kutoğlu’nun Avusturyalı ressam Klimt’in bir tablosundan esinlenerek hazırladığı dore payetli bir tuvaletini giymişti. Prenses Camille von Habsburg davette giydiği bu kıyafetin birçok değişik renkte farklı modelini Avusturya’daki aile üyelerine hediye etmek için sipariş etmiş. Kendisi için de farklı konseptte birçok model satın almış.

Lüks lansman
Dünyaca ünlü tasarım markası L’objet’nin “Pour Fortuny Koleksiyonu”nun Avrupa lansmanı geçtiğimiz gün American Express ve Luxuria tarafından gerçekleştirildi. L’objet markasının Osmanlı desenlerinden esinlenerek hazırladığı Fortuny Koleksiyonu’nun Avrupa’daki ilk tanıtımı Nişantaşı Luxuria mağazasında yapılmış oldu. Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdür Yardımcısı Elvan Bilge ve Zeynep Madra’nın ev sahipliğinde, L’Objet’nin Başkanı ve Kreatif Direktörü Elad Yifrach’ın özel olarak geldiği Türkiye lansman davetine katılan isimler efsanevi Fortuny Koleksiyonu’ndan satın almayı da ihmal etmediler.

Yeni marka
Hüsnü Özyeğin’in patronu olduğu Fiba Kapital Holding A.Ş., Aeropostale adlı gençlik giyim markasını Türkiye’ye getirdi. Marks&Spencer’dan sonra Türkiye’ye yeni bir marka daha kazandıran Özyeğin ailesi ilk mağazayı bir partiyle Kanyon AVM’de açtı. Partinin ev sahipliğini Fiba Kapital Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özyeğin ve eşi Edvina Hanım yaptı. Türkiye’de de birçok mağaza açmayı düşünen Murat Özyeğin ikinci mağazayı önümüzdeki günlerde Anadolu yakasında Buyaka AVM’de, üçüncü mağazayı da Bodrum’da açacaklarını söyledi. Bu arada aylardır yürüyüş ve yüzme yapan Murat-Edvina Özyeğin çifti son derece fit olmuş. Murat Bey 6, Edvina Hanım ise 8 kilo vermiş. Birkaç kilo daha vereceklerini söylediler.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Gangnam Style şarkısı Yetenek Sizsiniz Yarışması'nda
Koreli şarkıcı PSY'nin dünyayı kasıp kavuran Gangnam Style şarkısı ve dansı ekranları süslemeye devam...

Haberi Oku