Magazin:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Karı - koca olamıyoruz!

Burak Hakkı, “Biz bu davayı anlaşarak bitiremedik ama kendi içimizde çözemedik. Sema da mahkemeye başvurdu. Boşanma bir anda anlamsız şekilde maddi dava şekline dönüştü. Elinde hiçbir kanıt olmadan benim kendisini aldattığımı söylüyor. 10 yıldır tanıdığımı sandığım insanı meğer hiç tanımamışım. Sadece şaşırıyorum, anormal derecede şaşırıyorum. Zaten şimdiye kadar bütün maddi birikimimi gani gani Sema’ya verdim. Bütün daireleri yarı yarıya onun üzerine yaptım. Ayrılmaya niyetli insan bütün parasını kendi ödeyerek 3-4 yıl önce aldığı 1 milyon dolarlık evin yarısını eşinin üzerine yapar mı? Ben bunu yaptım. Ben daha ne yapayım?” dedi.

Ayrılmayı kendisi istediği için Sema Şimşek’in böyle bir cezalandırma yoluna gittiğini öne süren Hakkı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"FARKLI BİR SEBEP ARANMASIN"
Milliyet'in haberine göre Hakkı, “Ne yazık ki, ben Sema’dan ayrılmak istediğim için bir şekilde beni cezalandırma yöntemine gitti. Bu konu aslında 30 saniyelik bir imzaya kalacak bir şey. Şu an aynı evdeyiz, görüşüyoruz ama bu konuları konuşmuyoruz. Çocuğumuzun annesi ve babasıyız. Çocuğumu görmeye devam etmek için evi boşaltmamla ilgili aksi bir karar çıkana kadar da aynı evde yaşamayı düşünüyorum. Aramızda tartışma da yok. İki arkadaş gibiyiz. Evlilikler illa ki sadakatsizlik yüzünden bitmez ki! Biz karı-koca olamıyoruz.

"ÇOCUĞUM İÇİN SUSUYORUM"
Sema Şimşek, konuyla ilgili olarak “Sadece çocuğum için susuyorum, yorum yapmayacağım” dedi. Avukatı Ömer Demircioğlu ise, Sema Şimşek’in bir şeyler bilmeden ihanet konusunu dilekçeye yazdırmayacağını belirterek, “Maddi taleplerinin hepsi de sadece çocuğunun geleceğinin kurtarılmasına yöneliktir. Diğer manevi kayıplarıyla ilgili tazminat talebinde bulunması da en doğal hakkıdır. İhaneti ispatlarız ispatlayamayız, bunu yargı süreci belirleyecek” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Gangnam Style şarkısı Yetenek Sizsiniz Yarışması'nda
Koreli şarkıcı PSY'nin dünyayı kasıp kavuran Gangnam Style şarkısı ve dansı ekranları süslemeye devam...

Haberi Oku