Magazin:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Deniz Uğur ameliyattan çıktı

BEGÜM ÇELİKKOL / HABERTURK.COM MAGAZİN SERVİSİ

[email protected]
http://twitter.com/bcelikkol27

 


Adını Feriha Koydum dizisinde Vahide Gördüm'den sonra meme kanserine yakalanan Deniz Uğur bu akşam 18:00'da ameliyata girdi. Göğsünün bir tanesi alınan Deniz Uğur iki saati aşkın süre ameliyatta kaldı

Hastanede ameliyat olan Uğur'u çocuklarının babası Reha Muhtar, meme kanseri tedavisi gören Vahide Gördüm, Azra Akın ve dizi arkadaşı Ceyda Ateş yalnız bırakmadı.

SAĞLIK DURUMU İYİ
Hastanede bulunan Vahide Gördüm, Uğur'un sağlık durumunun iyi olduğunu belirtirken, "Ameliyatın iyi geçtiğini söylediler. Her şey yolunda. Doktorlar Deniz Uğur'un kemoterapi görmesine gerek olmadığını iletti" dedi.
Gördüm'e kendi tedavisi de soruldu. Mart ayına kadar tedavisinin devam edeceğini belirten Uğur, "Diziye ne zaman döneceğim henüz belli değil" diyerek hastaneden ayrıldı.

MEME KANSERİNDE AŞAMA AŞAMA TEDAVİ NASIL YAPILIYOR?
Meme kanseriyle ilgili Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Plastik Cerrahi Klinik Şefi Prof. Dr. Mehmet Oğuz Yenidünya'ya meme kanseri ameliyatlarının aşamalarını sorduk.

Prof. Dr. Yenidünya aşamaları şöyle kaydetti: "Meme kanseri teşhisi konulduktan sonra Genel Cerrahi Kliniği'nde bir ameliyat yapılıyor. Hastalığın derecesine göre göğüs ya tamamen alınıyor ya da kısmen alınıyor. Ancak son yıllardaki yaklaşım sınırlı yeri almak şeklinde. Deniz Hanım'ın hastalığının aşaması çok önemli. Eğer göğüs alınmışsa eş zamanlı
veya bu ameliyattan bir süre sonra meme estetiği yapılabiliyor. Sonrasında ise yine hastalığın boyutuna göre kemoterapi ve radyoterapi tedavisi verilebiliyor. Eğer iki saati aşmış bir ameliyatsa hastalığın derecesi üst seviyelerde olabilir. Böyle bir durumda koltuktaltındaki lenf damarlarının da temizlenmesi gerekiyor. Deniz Hanım'a acil şifalar diliyoruz, inşallah hastalığı ileri boyutta değildir ve kısa sürede iyileşir."

AÇIKLAMA DAHA SONRA
Hastane yetkililerinden aldığımız bilgilere göre Uğur hakkında doktorlar açıklamayı daha sonra yazılı olarak yapacak. Ameliyat, Deniz Uğur'un isteği üzerine gizlilik içerisinde yürütüldü yine onun isteği üzerine açıklama sonraya bırakıldı.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Gangnam Style şarkısı Yetenek Sizsiniz Yarışması'nda
Koreli şarkıcı PSY'nin dünyayı kasıp kavuran Gangnam Style şarkısı ve dansı ekranları süslemeye devam...

Haberi Oku