Magazin:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Berlin Kaplanı için bir iddia daha

BEGÜM ÇELİKKOL / HABERTURK.COM MAGAZİN SERVİSİ
[email protected]
http://twitter.com/bcelikkol27

Ata Demirer'in Berlin Kaplanı filmi vizyona girdiğinden beri rahat bırakılmıyor. Ferdi Tayfur'un "Benim senaryomu çaldı" iddiasıyla başlayan iddialar Arif Sağ ile devam etti. Arif Sağ, bir gazeteye verdiği röportajda, "Ata'yı senaryo yazması için fırçaladım" dedi.

Öte yandan Tayfur'un avukatı, "Ata Demirer’in ’Berlin Kaplanı’ filmi için hukuki süreç başlatılacaktır, gerek cezai, gerek hukuki" şeklinde bir açıklamada bulundu.

Demirer, "suçlamalarla ilgili, "Bugüne kadar çocukken meyve çalmak dışında kimsenin hiçbir şeyini çalmadım. Eğer böyle bir şey varsa beni mahkemeye verin bende rahatlayayım" şeklinde konuşmuştu.

 Berlin Kaplanı fragmanı... Video için tıklayınız...

TOLGA ÇEVİK İDDİASI
Berlin Kaplanı'nın gala gecesi filmi izleyen Tolga Çevik'in filmi beğenmediğine dair Twitter'da iletiler yazdığı iddia edildi. İddialara göre Çevik, "Bu filmi gördükten sonra kendi filmimin ne kadar iyi olduğunu anladım" yazdı. Fakat Çevik'in, gala gecesi bu ileti yüzünden uyarığı öne sürüldü. Uyarıları dikkate alan ünlü oyuncu iletisini silip yerine "Ata'yı kutluyorum, çok eğlenceli bir film... Seyircinin tepkisi, kendi filmim için de bana umut verdi... Gidip, görün" yazdı.

Çevik daha önce, "Ata Demirer de film yapıyor ama aramızda rekabet durumu yok! Hepimiz arkadaşız. Ata'nın filmi 7.5 milyon yapsın biz 8 milyon yapalım. Sonra o, 37 milyon yapsın biz de 40 milyon yapmaya çalışalım. Maksat insanlar için güzel bir şey yapmak değil mi?" demişti.

 Sen Kimsin fragmanı... Video için tıklayınız...

Bu arada Çevik'in "Sen Kimsin" isimli filmi de 2 Mart'ta vizyona girecek. Çevik’in “Dedektif Tekin” olarak İstanbul sokaklarının altını üstüne getirdiği macera ve aksiyon dolu komedi filmi "Sen Kimsin" birbirinden renkli ve eğlenceli sahneleriyle olduğu kadar müzikleriyle de çok konuşulacak.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Gangnam Style şarkısı Yetenek Sizsiniz Yarışması'nda
Koreli şarkıcı PSY'nin dünyayı kasıp kavuran Gangnam Style şarkısı ve dansı ekranları süslemeye devam...

Haberi Oku