Magazin:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Ayşe benden boşanmakta haklı

HT MAGAZİN

Geçtiğimiz temmuz ayında sürpriz bir kararla evlenen Ayşe Özyılmazel ile Ali Taran’ın 10 aylık evliliği bir günde resmen sona erdi. Çift, Özyılmazel’in boşanma dilekçesini vermesinden bir gün sonra görülen ilk celsede boşandı.

Birbirinden herhangi bir talepleri olmayan çiftin boşanması hızlı oldu. Bu arada Ali Taran’ın Ayşe Özyılmazel’in yakınların dan birine SMS göndererek “Ayşe boşanmakta haklıydı” dediği öğrenildi. Özyılmazel, geçen hafta eşini restorana, sinemaya, spora gitmemekle eleştirmişti.

SELMA’YLA DA AYNI ADLİYEDE...
Ali Taran, 21 yıllık eşi Selma Ann Desmond’ la da Bakırköy Adliyesi’n de boşanmıştı. Geçen yılki boşanma davası başvurudan üç gün sonra, bu seferki dava ise başvurunun ertesi günü gerçekleşti.

BEBEK YÜZÜNDEN Mİ?
Ayşe Özyılmazel ile Ali Taran, geçtiğimiz günlerde evliliklerinde bebek krizi yaşadıkları iddiasıyla gündeme gelmişti. Özyılmazel’in çocuk istediği, başlarda buna sıcak bakan Taran’ın sonradan fikrini değiştirdiği için çiftin arasının bozulduğu yazılmıştı.

Özyılmazel’in “20 gün içinde evlenmeye karar verdik, çok aceleci davrandık ve birbirimizi tanımadan evlendik” dediği ve mutsuz olduğunu söylediği de iddia edilmişti. Özyılmazel önceki gün köşesinde yazdığı “Evlilik iyi bir şeydir, çünkü...” başlıklı bir yazı da bu iddiayı destekler nitelikte: “Herkesin en az bir kez evlenmesi gerekir. Aile olmak güzeldir. Eğer yakalanabilirse güven duygusu harikadır. Çocuk yapılır. Çocuk yapmak şu dünyada yapılabilecek en iyi harekettir. Diyeceğim şu ki; çift olmanın tadını çıkarın canlar!”

OĞLUNUN YANINA GİDİYOR
Evlendikten sonra Ayşe Özyılmaze'in Nişantaşı’ndaki evine taşınan Ali Taran’ın otele yerleştiği ve önümüzdeki günlerde ABD’ ye gideceği öğrenildi. Selma Desmond’ dan olan oğlu Kuzey’ in yanına gidecek olan Taran, bir süre oğluyla zaman geçirecek.

TARAN KAPTAN ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ!
21 yıllık eşi Selma Ann Desmond’u hasta yatağında terk ettiği için eleştirilen Taran, boşanma haberinden sonra Twitter’da ‘Öyle Bir Geçer Zaman ki’ dizisinden Ali Kaptan’a benzetildi! Özyılmazel’le Taran’ın boşanma haberi önceki gün sosyal medyanın da gündeminin ilk sırasındaydı. Twitter’da konuyla ilgili yüzlerce yorum yapıldı. Desmond kasım ayında kanserden hayatını kaybedince birçok kişi bu vefattan çifti sorumlu tutmuştu. Önceki gün Twitter’da yapılan yorumlar da bu konuyla ilgiliydi. Atılan twit’lerde “Alma mazlumun ahını” ortak düşünceydi.

İşte o twit’ler:

Başak: Ali Taran ve Ayşe Özyılmazel boşanıyormuş. Kanser hastası ölen eşi Selma’nın ahı tutmuştur. Çok sevindim açıkçası, eden bulur dünyası...

Kemal Kurşun: Ayşe Özyılmazel ve Ali Taran boşanıyormuş. Selma Desmond’un ahını geç, memleketin yarısının ahını aldınız hacı.

Volky: Ya aa gördün mü Ali Taran! Hasta yatağında bi başına bıraktığın o kadıncağızın ahını almayacaktın. İki yakan bir araya gelmez artık.

Ömer Sezgin: Ayşe Özyılmazel şiddetli geçimsizlikten dolayı Ali Taran’dan boşanıyormuş. Babalar hem döver, hem sever Ayşe. Yapma, boşanma.

Suna Akyıldız: Ayşe Özyılmazel için 21 yıllık kanser hastası eşini ağlatmaya, üzmeye değermiymiş Ali Taran?????

İlknur Taş: Ali Taran ve Ayşe Özyılmazel bu daha iyi günleriniz. Selma Desmond’un gözyaşlarının acısı aheste aheste çıkacak merak etmeyin:)

Hande Sarıoğlu: Ali Taran’ın durumu tam bir Ali Kaptan vakası! Kaptan “Affet” diyebiliyorda Taran n'apabilecek acaba! Yaa Taran Kaptan, öyle bir geçer zaman ki!

Mesut Sezgin: Ayşe Özyılmazel, Ali Taran evliliği çok büyük bir aşktandı dimi? Sanırım para bitti aşk gitti ;)

TARAN: ÇOK DA ÖNEMLİ DEĞİL
Ali Taran, Ayşe Özyılmazel’ in boşanma davası açtığı günü İstinye Park’ta arkadaşlarıyla yemek yiyerek geçirdi. Keyifli görünen Taran, gazetecilere “Yakışıklı çıktım mı?” diye espri yaptı.

Boşanma davasıyla ilgili soruyu “Aramız limoni ” diye geçiştirdi. “Ama üzülmüyorum, önemli değil” diyen Taran’ın bu sözleriyle kendini ayrılığa hazırladığı anlaşıldı.

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Gangnam Style şarkısı Yetenek Sizsiniz Yarışması'nda
Koreli şarkıcı PSY'nin dünyayı kasıp kavuran Gangnam Style şarkısı ve dansı ekranları süslemeye devam...

Haberi Oku