Ekonomi:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Erciyes çok iddialı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Erciyes Dağı'na yaptıkları yeni yatırımlarla birlikte bundan böyle Türkiye'nin en önemli kayak merkezinin Erciyes olduğunu ifade etti.

Erciyes Dağı'na yapılan ve resmi açılışı 19 Şubat'ta gerçekleştirilecek 2.5 kilometre uzunluğundaki gondola binerek yatırımları inceleyen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Erciyes Master Planının adım adım hayata geçirildiğini söyledi.

Hacılar Kapı bölgesinde eşi Neşe Özhaseki ile gondola binen Özhaseki, gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi:

''Bundan böyle Türkiye'nin en önemli kayak merkezi artık Erciyes. Proje ve yapım safhasında senelerce emek verdik. Bundan 2 yıl kadar önce 16 tesisin temelini atmıştık. 19 Şubat'ta da bazı Bakanlarımızın katılımıyla yapımı tamamlanan bazı tesislerin açılışlarını yapacağız.

Kayak mevsiminin sonuna kadar teleferik, gondol ve telesiyejlere vatandaşlarımız ücretsiz binebilecekler. İstiyoruz ki Kayserili hemşehrilerimiz ve dışardan gelen vatandaşlarımız, Büyükşehir Belediyesi'nin yapmış olduğu bu etkinlikleri, çabayı görsünler ve bu olanakları sonuna kadar kullansınlar. Çalışmalarımız önümüzdeki yaz devam edecek. 4 teleferiğin yapım safhası, diğer tesislerimizin yapımı devam edecek. Bu senenin sonuna kadar onları bitirmeyi düşünüyoruz.''

Serçel Yaylası bölgesindeki yeni pistlerde kayak yapan vatandaşlar da, tesislerden duydukları memnuniyeti Mehmet Özhaseki'ye sevgi gösterisinde bulunarak gösterdiler.

AA

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Her 5 İhracatçıdan Biri Yeni Teşvik Paketinden...
Her 5 ihracatçıdan biri yeni teşvik paketinden faydalanmayı planlıyor. Yatırım planlanan sektörlerin başında...

Haberi Oku