Dünya:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Ölen nişanlısıyla evlenecek

Fransa’daki saldırılarda ölen askerlerden birinin hamile olan kız arkadaşının isteği kabul edildi. Fransa Cumhurbaşkanı Sarkozy, genç kadına nikâh izni verdi.

Fransa'nın Toulouse kenti ve yakınlarındaki Montauban'daki saldırılarda hayatını kaybeden üç askerden biri olan Abel Chennouf'un hamile kız arkadaşının isteği kabul edildi. Chennouf'un hamile olan kız arkadaşının, ölüm sonrası nikâhlanabilmesi için gerekli izin verildi.

SARKOZY ONAY VERDİ
21 yaşındaki genç kadının avukatı Gilbert Collard, müvekkilinin talebinin Fransa Cumhurbaşkanı tarafından  kabul edildiğini açıkladı. Ölüm sonrası nikâhlanabilmek için, ölen kişinin hayatta iken evlenme isteğini bildirmiş olması gerekiyor. Böylesi istisnaî bir durum için ise ayrıca Cumhurbaşkanı Sarkozy'nin onayı gerekiyor.

Fransız paraşütçü Abel Chennouf, Muhammed Merah'ın 15 martta Montauban'da düzenlediği saldırıda hayatını kaybeden üç askerden biri. Merah daha sonra Toulouse kentindeki Yahudi ortaöğretim okulu Ozar-Hatorah'ı hedef almış, 3'ü çocuk 4 kişiyi öldürmüştü. Merah, Fransız polisinin evine düzenlediği 32 saatlik operasyon  sonucunda ölü geçirilmişti.

Deutsche Welle Türkçe

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Avrupa da İnsan Hakları İhlalleri Hızla Artıyor..
Amerika merkezli İnsan Hakları İzleme Örgütü Avrupa da siyasetin hızla sağa kaydığını tespit etti....

Haberi Oku