Dünya:
31 NUMARALI REKLAM ALANI
Bir zamanlar 'Demir Leydi'ydi

Bir zamanlar dünyanın en güçlü kadınlarından olan İngiltere eski Başbakanı Margaret Thatcher’ın bugün çekilen fotoğrafları yayımlandı. Fotoğraflarda çok nadiren evinden çıkan Thatcher, bir parkta otururken görülüyor.

On yıldan fazladır yanında olan yardımcısı Kate’le ilkbahar güneşinin tadını çıkarmak için parka giden Thatcher, fotoğraflarda bir banka oturarak top oynayan çocukları seyrederken görülüyor. Thatcher parkta hayranlarıyla sohbet ederken, yanına gelip banka çıkan bir sokak köpeğini de kucaklayarak seviyor. Efsane başbakanın alışıldık topuklu ayakkabılarının ve vatkalarının yerini, düz ayakkabılar ve bir bastonun alması, ilerleyen yaşının yanı sıra geçirdiği felçlerin de Thatcher üzerindeki etkisinin ağır olduğuna işaret ediyor.

 

 Galeri için tıklayınız...

 

Thatcher, başrolünü Meryl Streep’in oynadığı ve hayatını anlatan “The Iron Lady” filmi ile de geçtiğimiz aylarda gündeme gelmişti. “The Iron Lady”, 86 yaşındaki Thatcher’ı son yıllarda etkisi altına alan ağır hafıza kaybına çok fazla vurgu yaptığı için de çok eleştirilmişti. Ancak Streep’in Thatcher’ı canlandırmadaki başarısı da büyük takdir toplamış ve Meyl Streep, 2011 yılının En iyi Kadın Oyuncu Oscar'ını almıştı.

AJANSLAR

Anahtar Kelimeler
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×

Avrupa da İnsan Hakları İhlalleri Hızla Artıyor..
Amerika merkezli İnsan Hakları İzleme Örgütü Avrupa da siyasetin hızla sağa kaydığını tespit etti....

Haberi Oku